Και σε 7θέσιο το Jeep Compass

Και σε 7θέσιο το Jeep Compass

Ακόμη ένα μοντέλο αναμένεται να προστεθεί στην γκάμα της Jeep μέσα στα επόμενα δύο χρόνια, το οποίο θα διατηρεί όλα τα χαρακτηριστικά της φίρμας και θα έχει 7θέσιο εσωτερικό.

Και σε 7θέσιο το Jeep Compass
Στα μέσα του 2017 η Jeep παρουσίασε το Yuntu Concept, ένα πρωτότυπο που, εκτός της νέας σχεδιαστικής φιλοσοφίας της φίρμας, θα αποτελέσει τη βάση για ένα νέο 7θέσιο μοντέλο. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως το αυτοκίνητο παραγωγής θα φέρει την κωδική ονομασία «Wagoneer», όπως συνέβαινε παλαιότερα στην γκάμα της φίρμας, και θα αποτελέσει την 7θέσια εκδοχή του νέου Compass με το οποίο θα μοιράζονται τα ίδια μηχανικά σύνολα.

 Στη βάση των κινητήρων βενζίνης θα βρούμε τον 1.400άρη MultiAir με απόδοση 140 ή 170 ίππων (230 και 250 Nm ροπής αντίστοιχα). Στην πρώτη περίπτωση θα έχουμε να κάνουμε με 4Χ2 έκδοση και μηχανικό 6άρι κιβώτιο, ενώ στη δεύτερη, το μοντέλο θα είναι αποκλειστικά 4κίνητο και εξοπλίζεται με αυτόματο κιβώτιο 9 σχέσεων.

Σε ό,τι αφορά τα μοτέρ πετρελαίου η βασική επιλογή θα περιλαμβάνει τον 1,6 Multijet με τους 120 ίππους και τα 320 Nm ροπής (2κίνητο αμάξωμα με 6άρι χειροκίνητο κιβώτιο).

Κλείσιμο
Στην κορυφή θα τοποθετηθεί ένα ντίζελ μοτέρ 2.000 κυβικών εκατοστών με 140 ή 170 άλογα, το οποίο θα συνδυάζεται αποκλειστικά με 4κίνηση.

jeep-yuntu-concept (1) jeep-yuntu-concept (2)
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης