Με 1.300άρη τούρμπο η νέα Mercedes A-Class

Με 1.300άρη τούρμπο η νέα Mercedes A-Class

To λανσάρισμα της νέας Mercedes A-Class πλησιάζει και στο φως της δημοσιότητας έρχονται νέες πληροφορίες σχετικά με την γκάμα κινητήρων που θα χρησιμοποιεί το πολυτελές γερμανικό μικρομεσαίο μοντέλο.

Με 1.300άρη τούρμπο η νέα Mercedes A-Class
Πριν μερικές ημέρες η γερμανική φίρμα μας αποκάλυψε τις πρώτες εικόνες από το εσωτερικό της νέας γενιάς της A-Class, η οποία θα κάνει το επίσημο ντεμπούτο της στην επερχόμενη έκθεση της Γενεύης.

Η Mercedes αναμένεται να προικίσει το νέο μικρομεσαίο της μοντέλο με ό,τι καλύτερο διαθέτει αυτή τη στιγμή στο οπλοστάσιό της σε επίπεδο τεχνολογίας, ενώ σχεδιαστικά θα δούμε αρκετές ομοιότητες με το εικονιζόμενο πρωτότυπο Concept A. Στο πεδίο των μηχανικών συνόλων τώρα, ο υπάρχων 1,5 diesel φαίνεται ότι θα αποκτήσει και νέες εκδόσεις ισχύος, ενώ η μεγαλύτερη βαρύτητα θα δοθεί στα μοτέρ βενζίνης. Εκεί το παρόν θα δώσει ο νέος 1.300άρης τούρμπο που ετοιμάζει η Mercedes σε συνεργασία με τις Renault & Nissan
.
Κλείσιμο

 O συγκεκριμένος κινητήρας θα αποδίδει 115, 140 & 160 ίππους. Η ροπή είναι 220 Nm (στις 1.500 σ.α.λ.) για τους 115 ίππους, 240 Nm (στις 1.600 σ.α.λ.) για τους 140 ίππους, αλλά και 260 Nm στις 1.750 σ.α.λ. για τα 160 άλογα. Παράλληλα, η κορυφαία έκδοση Α45 που θα αποδίδει 400 άλογα φαίνεται πως θα πλαισιωθεί από
μια «ηπιότερη» version η οποία θα φέρει την κωδική ονομασία Α35 κατά πάσα πιθανότητα 
(και στις δύο περιπτώσεις θα έχουμε έναν νέο 2λίτρο τούρμπο βενζινοκινητήρα). Τέλος, στην γκάμα της νέας γενιάς της A-Class θα δούμε και μια plug in υβριδική έκδοση.

2018-Mercedes-A-Class-interior-a640
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης