Το VW Tiguan και σε coupe έκδοση;

Το VW Tiguan και σε coupe έκδοση;

Τη θέση της στην κατηγορία των SUV θα ενισχύσει η VW μέσα στα επόμενα χρόνια, καθώς η γκάμα του Tiguan θα αποκτήσει ακόμη μια επιλογή.

Το VW Tiguan και σε coupe έκδοση;
Η νέα γενιά του Tiguan διαγράφει μια αρκετά επιτυχημένη εμπορική πορεία στην ευρωπαϊκή αγορά και έτσι, μετά και το λανσάρισμα της 7θέσιας έκδοσής του με την ονομασία Allspace, η VW σχεδιάζει να ενισχύσει την γκάμα του με μια ακόμη version.

Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι το νέο μέλος της οικογένειας “Tiguan” θα είναι ένα SUV που θα υιοθετήσει κουπέ σχεδιαστικές γραμμές με στόχο να αποτελέσει την σπορ πτυχή του γερμανικού μοντέλου.

 Πολλά από τα στοιχεία του design θα έρθουν αυτούσια από το εικονιζόμενο πρωτότυπο Cross Coupe GTE και έτσι περιμένουμε ένα αρκετά ελκυστικό σχήμα. Στόχος των ανθρώπων της VW είναι, εκτός του σπορ χαρακτήρα, να δώσουν στο κουπέ Tiguan και πολυτελή χαρακτηριστικά με σκοπό να ανταγωνιστούν μοντέλα της premium κατηγορίας όπως η BMW X4.

Κλείσιμο
Τέλος να σημειώσουμε πως το λανσάρισμα του Tiguan Coupe αναμένεται στις αρχές του 2019 και η κορυφαία του έκδοση θα εφοδιάζεται με τον 2λιτρο TSI βενζίνης με απόδοση κοντά στα 300 άλογα. 2015-534925-volkswagen-cross-coupe-gte-concept1
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης