Νέο Range Rover SVAutobiography

Νέο Range Rover SVAutobiography

Η Land Rover αποκαλύπτει το Range Rover SVAutobiography που φιλοδοξεί να αποτελέσει πρότυπο πολυτέλειας αλλά και τεχνολογικής αρτιότητας.

Νέο Range Rover SVAutobiography
Πρόκειται για ένα μοντέλο του τμήματος Special Vehicle Operation της Jaguar Land Rover που δημιουργήθηκε για να προσφέρει μια κορυφαία αίσθηση πολυτέλειας. Στο πίσω μέρος του χώρου επιβατών υπάρχουν δύο μεγάλες “Executive Class” θέσεις που προσφέρουν 1,2 μέτρα αέρα για τα πόδια και έχουν δυνατότητα ανάκλησης 40% ενώ διαθέτουν λειτουργία μασάζ και θέρμανσης των ποδιών. Οι πίσω επιβάτες θα μπορούν επιπλέον να ελέγχουν ένα μεγάλο αριθμό λειτουργιών του αυτοκινήτου μέσω της κονσόλας που υπάρχει ανάμεσα στα δύο καθίσματα.

  
Range-Rover-SVAutobiography-harpi530

Κλείσιμο
Για την ψυχαγωγία αλλά και την εξυπηρέτηση εργασιακών δραστηριοτήτων το SVAutobiography διαθέτει στο πίσω μέρος δύο ανακλινόμενα τραπέζια και οθόνες αφής 10 ιντσών. Τον εξοπλισμό συμπληρώνουν το σύστημα wifi 4G καθώς και ψυγείο χωρητικότητας 2,4 λίτρων. Οι ενδιαφερόμενοι για το Range Rover SVAutobiography θα μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε δύο V8 κινητήρες 4.4 και 5.0 λίτρων καθώς και σε ένα plug-in υβριδικό σύστημα με δίλιτρο υπετροφοδοτούμενο κινητήρα και ηλεκτροκινητήρα συνολικής απόδοσης 405 ίππων

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Land Rover, Gerry McGovern σημειώνει πως «Το Range Rover SVAutobiography είναι η επιτομή της πολυτέλειας, της άνεσης και της λεπτομέρειας. Το συγκεκριμένο μοντέλο αποτελεί μια δήλωση των υψηλών στάνταρ που συνοδεύουν τα πολυτελή SUV της εταιρίας μας τα τελευταία 50 χρόνια». Η τιμή του SVAutobiography στην Αγγλία αναμένεται να ξεκινά από 188.000 ευρώ.

Range-Rover-SVAutobiography-harpi640
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης