Το εντυπωσιακό cockpit του Hennessey Venom F5

Το εντυπωσιακό cockpit του Hennessey Venom F5

Λίγο μετά την παρουσίαση του Hennessey Venom F5 στην έκθεση βελτιώσεων της SEMA στο Λας Βέγκας, ένας βελτιωτικός οίκος κυκλοφόρησε ήδη τις πρώτες εικόνες του εσωτερικού του εντυπωσιακού hypercar.

Το εντυπωσιακό cockpit  του Hennessey Venom F5
Όπως δείχνει μια πρόσφατη εικόνα teaser, η καμπίνα του Venom F5 κυριαρχείται από ίνες άνθρακα και φαίνεται να είναι μια σημαντική βελτίωση σε σχέση με το Venom GT όσον αφορά τη συνολική ποιότητα. Δεν είναι έκπληξη το γεγονός ότι η καμπίνα είναι αρκετά στενή και αποτελείται από δύο κάθισμα που φαίνεται να είναι σταθερά τοποθετημένα στο πάτωμα.

Σε άλλες περιπτώσεις, το Venom F5 περιλαμβάνει μια στενή σήραγγα μετάδοσης από ανθρακονήματα ενώ υιοθετεί και μια μεγάλη οθόνη αφής που περιλαμβάνει τα χαρακτηριστικά ψυχαγωγίας του αυτοκινήτου. Αλλού, μπορούμε να δούμε ένα τρίο αεραγωγών που είναι διατεταγμένοι σε παρόμοια μορφή με άλλες λεπτομέρειες.

Hennessey-Venom-F5-Interior-640
Κλείσιμο


 Δύο διαφορετικά τιμόνια και όργανα θα προσφέρονται στους πελάτες. Το πρώτο χρησιμοποιεί ανθρακονήματα και ένα επίπεδο τελείωμα. Στη συνέχεια συνδέεται με ένα συγκρότημα ψηφιακών οργάνων. Εναλλακτικά, η Hennessey θα προσφέρει επίσης ένα τιμόνι που υιοθετεί το δικό της σχέδιο, κάπως παρόμοιο με το ανάλογο της Aston Martin Valkyrie.



 Όσο cool και να είναι το εσωτερικό του Venom F5, είναι μακριά από το χαρακτηριστικό γνώρισμα του οχήματος. Αντ 'αυτού, ο twin-turbocharged V8 κινητήρας με 1.600 ίππους, υπόσχεται να κάνει το Venom F5 ατρόμητο σε επιδόσεις, ενδεχομένως ικανό να επιταχύνει πάνω από 482 km/h.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης