Στην Ελλάδα τα νέα Subaru XV και Impreza (video)

Στην Ελλάδα τα νέα Subaru XV και Impreza (video)

Δύο νέα μοντέλα παρουσιάζει η Ιαπωνική μάρκα στην Εκθεση αυτοκινήτου της Αθήνας, που άνοιξε τις πύλες της το  Σάββατο...

Στην Ελλάδα τα νέα Subaru XV και Impreza (video)
Στο μεγαλύτερο περίπτερο που είχε ποτέ σε Ελληνική έκθεση αυτοκίνητου, η SUBARU αποκαλύπτει για πρώτη φορά τα δύο ολοκαίνουργια μοντέλα της, το νέο Impreza 2018 και το νέο XV 2018.

Τα δύο αυτοκίνητα είναι χτισμένα στη νέα πλατφόρμα των Ιαπώνων την SGP (Subaru Global Platform), διαθέτουν φυσικά μόνιμη τετρακίνηση Symmetrical AWD (όπως όλα τα αυτοκίνητα της SUBARU). Κάτω από το καπό "αναπνέει" ο αναβαθμισμένος βενζινοκινητήρα Boxer και το αυτόματο κιβώτιο CVT.

Τα νέα Impreza και  XV φέρουν το σύστημα προληπτικής ασφάλειας EyeSight, πλέον στον βασικό εξοπλισμό τους, ενώ με το ίδιο σύστημα έχει εφοδιαστεί και το ανανεωμένο Forester ES 2018 που επίσης βρίσκεται στην έκθεση.

Στο περίπτερο υπάρχουν ακόμα και τα Outback 2.5i και Levorg 1.6 GT-S, και τα δύο εξοπλισμένα με το EyeSight 3ης γενιάς, Αλλά και το νέο... παιχνιδιάρικου 
Κλείσιμο
Kartcross, Speedcar XTREM 2018.

Σημειώστε πως η έκθεση αυτοκινήτου θα παραμείνει ανοικτή μέχρι και την Κυριακή!

Δείτε εδώ την FACEBOOK LIVE παρουσίαση των αυτοκινήτων και των νέων τεχνολογιών,  που έκανε στον Πάνο Σεϊτανίδη, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εισαγωγικής της SUBARU "Πλειάδες Motors ΑΕ".


Δείτε τις τιμές των Impreza και XV ΕΔΩ






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης