Νέα έκδοση για το Nissan GT-R

Νέα έκδοση για το Nissan GT-R

H Νissan προσθέτει στην γκάμα του GT-R μια νέα «βασική» έκδοση η οποία θα προσφέρεται σε χαμηλότερη τιμή. Δείτε τα χαρακτηριστικά της.

Νέα έκδοση για το Nissan GT-R
Για να επιτευχθεί η χαμηλότερη τιμή η ιαπωνική φίρμα έχει προχωρήσει σε αλλαγές εξοπλισμού. Έτσι, σε ό,τι αφορά τώρα στις «εκπτώσεις» που έχουν γίνει στον εξοπλισμό, το νέο GT-R Pure δεν διαθέτει το premium ηχοσύστημα της Bose με τα 11 ηχεία, την εξάτμιση τιτανίου, το σύστημα που μειώνει τους ενοχλητικούς ήχους στην καμπίνα, αλλά και το δερμάτινο τιμόνι με τις χειροποίητες ραφές.

Περαιτέρω αλλαγές πάντως σε σχέση με το GT-R Premium δεν υπάρχουν, ενώ δεν αλλάζει τίποτα και στον 3.8 λίτρων biturbo V6 κινητήρα των 565 ίππων, ο οποίος σε συνδυασμό με το διπλοσύμπλεκτο 6τάχυτο κιβώτιο αλλά και την τετρακίνηση, συνεχίζει να προσφέρει εκρηκτικές επιδόσεις.

Εκτός πάντως της νέας έκδοσης, το Nissan GT-R 2018 στις Η.Π.Α. προσφέρει πλέον αναβαθμισμένη συνδεσιμότητα όντας πλέον διαθέσιμο και με Apple CarPlay για το σύστημα πολυμέσων, ενώ υπάρχει και μια νέα εσωτερική επένδυση «Kuro Night» σε μαύρο χρώμα.
Κλείσιμο
Το νέο Nissan GT-R Pure λοιπόν κοστίζει στις Η.Π.Α. 11.000 δολάρια λιγότερα σε σχέση με την προηγούμενη αρχική έκδοση Premium, με την τιμή του να βρίσκεται στα 101.685 δολάρια έναντι 112.185 δολάρια του GT-R Premium.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης