H Mitsubishi επαναφέρει το Colt;

H Mitsubishi επαναφέρει το Colt;

H Mitsubishi ετοιμάζεται να επαναφέρει το Colt στη μικρή κατηγορία σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες. Το μοντέλο θα βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στο Renault Clio. 

H Mitsubishi επαναφέρει το Colt;
Οι Ιάπωνες θα επιχειρήσουν να μπουν δυναμικά και πάλι στην κατηγορία των μικρών μοντέλων. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι άνθρωποι της Mitsubishi έχουν αποφασίσει να επαναφέρουν στο προσκήνιο το Colt που θα αντικαταστήσει το υπάρχον Spacestar/Mirage.

Για την κατασκευή του η εταιρεία θα εκμεταλλευτεί την εξαγορά της από τον όμιλο Renault-Nissan και έτσι, το μοντέλο παραγωγής θα βασίζεται πάνω στην επόμενη γενιά του Clio (πλατφόρμα και κινητήρες). Στόχος της εταιρείας είναι να δημιουργήσει ένα ανταγωνιστικό μοντέλο με οδηγοκεντρική συμπεριφορά, αιχμηρή σχεδίαση, αποδοτική γκάμα κινητήρων και πολλές τεχνολογίες. Εκτός των τούρμπο κινητήρων βενζίνης, το μελλοντικό Colt θα διαθέτει και μια αμιγώς ηλεκτρική έκδοση με τεχνικά στοιχεία από το Renault Zoe και αυτονομία που θα ξεπερνά τα 400 χιλιόμετρα.

Η παρουσίαση του νέου Colt αναμένεται περίπου το 2020, δηλαδή δύο χρόνια αργότερα από τη επόμενη γενιά του Renault Clio που θα δούμε μέσα στο 2018.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης