Συλλεκτική έκδοση για το Subaru WRX STI

Συλλεκτική έκδοση για το Subaru WRX STI

H Subaru «αποχαιρετά» την παρούσα γενιά του WRX STI με μια συλλεκτική έκδοση περιορισμένης παραγωγής.

 Συλλεκτική έκδοση για το Subaru WRX STI
Η Final Edition, όπως ονομάζεται η συγκεκριμένη έκδοση του ιαπωνικού μοντέλου, φέρει αρκετές μηχανικές και αισθητικές αλλαγές που τονίζουν τον σπορ χαρακτήρα του WRX STI. Έτσι έχουμε ένα αναβαθμισμένο σύστημα διαχείρισης του κεντρικού ελεγχόμενου διαφορικού (DCCD), το οποίο ρυθμίζει ηλεκτρονικά τον πολύδισκο συμπλέκτη και το μηχανικό κλείδωμα του διαφορικού περιορισμένης ολίσθησης. Παράλληλα υπάρχουν νέα μεγαλύτερα δισκόφρενα της Brembo και διαφορετικοί τροχοί 19 ιντσών.  



Κλείσιμο
Σε ότι αφορά τον εξωτερικό σχεδιασμό, το WRX STI Final Edition διαθέτει επανασχεδιασμένο εμπρός προφυλακτήρα προκειμένου να δείχνει πιο επιθετικός, ενώ η μαύρου χρώματος κάτω γρίλια ίδια νέο γεωμετρικό σχήμα. Η Subaru έχει επίσης τοποθετήσει μία νέας σχεδίασης πίσω αεροτομή, ενώ το λογότυπο «Final Edition» είναι τοποθετημένο στα πλαϊνά των θυρών, δίνοντας το δικό του στίγμα.



Στα εκ των έσω, ο πίνακας οργάνων διαθέτει μαύρες gloss επιφάνειες, οι οποίες έχουν τοποθετηθεί στον επιλογέα, στο τιμόνι και στις πλαϊνές επενδύσεις, ενώ δεν λείπουν οι κόκκινες ζώνες ασφαλείας. Τέλος, ο εξοπλισμός περιλαμβάνει επίσης θερμαινόμενα εμπρός καθίσματα, οθόνη αφής 5,9 ιντσών καθώς και πίσω κάμερα οπισθοπορείας. Οι παραγγελίες για τα μόλις 150 μοντέλα της έκδοσης Final Edition έχουν ήδη ξεκινήσει με την τιμή να ανέρχεται στα 38.700 ευρώ.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης