Η Novitec αναβαθμίζει την Ferrari GTC4Lusso T

Η Novitec αναβαθμίζει την Ferrari GTC4Lusso T

Η Novitec πρόσθεσε στην απόδοση της Ferrari GTC4Lusso T επιπλέον 99 ίππους και 12,4 kgm ροπής χρησιμοποιώντας παράλληλο εγκέφαλο για τον έλεγχο της τροφοδοσίας του κινητήρα.

Η Novitec αναβαθμίζει την Ferrari GTC4Lusso T
Με άλλα λόγια, ο twin turbo V8 των 3,9 λίτρων, από τους 610 ίππους που αποδίδει κανονικά (και τα 77,5 kgm της ροπής), φτάνει τώρα τους 709 ίππους και τα 89,9 kgm ροπής. Με την αύξηση αυτή της ισχύος και της ροπής, το μοντέλο της Novitec επιταχύνει στα 100 χλμ./ώρα από στάση σε 3,2 δευτερόλεπτα (βελτίωση 0,3”) και η τελική του είναι κατά 5 χλμ./ώρα υψηλότερη, δηλαδή φτάνει πλέον τα 325 χλμ./ώρα.

ferrari-gtc4lusso-t-novitec-tuning-boi-640d
 
Η Novitec ισχυρίζεται πως οι καλύτερες επιδόσεις της Ferrari GTC4Lusso T οφείλονται εν μέρει και στον ότι το μοντέλο έχει δεχτεί και αεροδυναμικές βελτιώσεις, με τα δύο spoilers και το κεντρικό στέλεχος στον μπροστινό προφυλακτήρα να κάνει σημαντική διαφορά. Στο ίδιο μήκος κύματος είναι και οι επεμβάσεις στο πίσω μέρος, με την αεροτομή της οροφής και της πίσω πόρτας αλλά και τα καλύμματα από ανθρακονήματα των εξωτερικών καθρεπτών .
Κλείσιμο

ferrari-gtc4lusso-t-novitec-tuning-boi-640b
 
  Επιπλέον, η ανάρτηση είναι χαμηλωμένη κατά 3,5 εκατοστά με τη χρήση διαφορετικών, πιο sport ελατηρίων, ενώ και οι ζάντες που πλέον είναι 21 ιντσών εμπρός και 22 ιντσών πίσω, παίζουν το ρόλο τους στο πως στέκεται το αυτοκίνητο στο δρόμο. Τα ελαστικά που χρησιμοποιούνται στη συγκεκριμένη εφαρμογή, είναι 255/30 εμπρός και 315/25 πίσω.Φυσικά, από το πακέτο βελτίωσης της Novitec για τη GTC4Lusso T δε θα μπορούσε να λείπει και η πλήρης εξάτμιση υψηλής απόδοσης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης