H Υamaha ετοιμάζει πισωκίνητο coupe

H Υamaha ετοιμάζει πισωκίνητο coupe

H ιαπωνική φίρμα ετοιμάζεται να μπει δυναμικά στο χώρο της αυτοκίνησης μέσω ενός νέου πισωκίνητου μοντέλου. Δείτε τις τελευταίες πληροφορίες.

H Υamaha ετοιμάζει πισωκίνητο coupe
Είναι γνωστό εδώ και αρκετό καιρό πως η Yamaha θέλει να κατασκευάσει ένα αυτοκίνητο υψηλών επιδόσεων με το οποίο θα επιδιώξει να πρωταγωνιστήσει στη λίγκα των sportcars. Ακολουθώντας τα χνάρια του εικονιζόμενου πρωτότυπου που μας είχε παρουσιάσει πριν από δύο περίπου χρόνια, η εταιρεία θα δείξει στην επερχόμενη έκθεση του Τόκιο ένα νέο concept. To συγκεκριμένο θα είναι πολύ κοντά στην έκδοση παραγωγής που θα δούμε στους δρόμους το 2019 (παλαιότερα είχε συνεργαστεί με τη Lexus
για την παραγωγή του
LFA).

Κλείσιμο

 
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που γνωρίζουμε έως αυτή τη στιγμή, το project σχετίζεται με ένα coupe 2θέσιο αυτοκίνητο, με πίσω κίνηση και οδηγοκεντρικό χαρακτήρα στα πρότυπα της Lotus Elise. Η εταιρεία θα δώσει μεγάλη βαρύτητα στο χαμηλό βάρος του αμαξώματος (ίσως κάτω από 900 κιλά), ενώ για την κίνησή του θα φροντίζει ένα τεχνολογικά προηγμένο μοτέρ. Έτσι, η Yamaha θα αξιοποιήσει την τεχνογνωσία που έχει στις μοτοσικλέτες και ενδέχεται να το εξοπλίσει με ένα τούρμπο μηχανικό σύνολο 1.000 κυβικών εκατοστών και απόδοση κοντά στα 300 άλογα (θα στροφάρει πάνω από τις 10.000 σ.α.λ.). Περισσότερα στοιχεία για το μοντέλο θα γνωρίζουμε τις επόμενες ημέρες κατά τη διάρκεια της έκθεσης στο Τόκιο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης