30 χρόνια AC Schnitzer

30 χρόνια AC Schnitzer

Τριάντα χρόνια ειδικά προσαρμοσμένα μέρη βελτίωσης στο επίπεδο της μέγιστης τελειότητας. Για τρεις δεκαετίες, η εταιρία βελτίωσης με βάση το Άαχεν έχει προσφέρει στους πιστούς BMW, MINI και LAND ROVER οδηγούς , πρόσβαση στην ανώτερη τεχνολογία οχημάτων από το μηχανοκίνητο αθλητισμό και συχνά κατάφερε να προτείνει νέες διαδρομές για τη BMW.

30 χρόνια AC Schnitzer
Το 1987, οι Willi Kohl και Herbert Schnitzer ίδρυσαν την εταιρεία AC Schnitzer automobile Technik στo Άαχεν. Την ίδια χρονιά μια παγκόσμια πρεμιέρα πήρε μέρος , σε ότι εξακολουθεί να είναι η έδρα της Kohl automobile GmbH. Η AC Schnitzer παρουσίασε μια σειρά προϊόντων για BMW E32 στην διεθνή έκθεση αυτοκίνητου της Φρανκφούρτης.

Όλα ήταν πλέον έτοιμα για δυναμική οδηγική απόλαυση σε καθημερινή χρήση. Οι καινοτομίες διαδέχονταν η μια την άλλη : το 1989, το AC Schnitzer ACS3 Sport με βάση την BMW E30 M3 παρουσιάστηκε στην ΔΕΑ της Φρανκφούρτης. Το 1993, η θρυλική AC Schnitzer CLS - Coupé Lightweight Silhouette (βασισμένη στην BMW M3 E36) ήταν πραγματικότητα. Το 1997, η AC Schnitzer πέτυχε ένα ακόμη ορόσημο. Για την δεκαετή επέτειό της, οι ειδικοί του Άαχεν έκαναν το αδύνατο δυνατό . Μια BMW Z3 με κινητήρα V8. Το 2003 ήρθε άλλη μια πρεμιέρα : 3 χρόνια πριν η BMW Z4 Coupé κυκλοφορήσει στην αγορά, η AC Schnitzer παρουσίασε το TOPSTER, την πρώτη έκδοση coupé του Z4, στην ΔΕΑ της Φρανκφούρτης. 

Το 2005, το AC Schnitzer TENSION, με βάση την BMW M6 E63, γιορτάζει την παγκόσμια πρεμιέρα της στην ΔΕΑ Φρανκφούρτης και μερικές εβδομάδες αργότερα στο Nardò, έσπασε το παγκόσμιο ρεκόρ στα 331,78 χλμ / ώρα. Έτσι έγινε η γρηγορότερη BMW της εποχής. Τα σημεία αναφοράς τις χρονιές 2006 και 2007 ήταν τα AC Schnitzer PROFILE με βάση το BMW M Coupé E86 και AC Schnitzer GP3.10 GAS POWERED με βάση το BMW 335i Coupé, με το δεύτερο να κάνει παγκόσμιο ρεκόρ , στην κατηγορία αυτοκινήτων με υγραέριο , στο Nardò (318,1 km / h) .
Κλείσιμο

Στην 30η επέτειο της, οι ειδικοί του Ααχεν κυκλοφορούν μια έκδοση περιορισμένη σε 30 αυτοκίνητα ως παράδειγμα εκτεταμένων μετατροπών που καλύπτουν όλα τα μέρη του οχήματος για τη BMW M240i (coupé και cabriolet). Η μετατροπή της επετειακής "ACL2S" δείχνει και πάλι ότι όλα είναι δυνατά πέρα από το πρότυπο. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης