Αέρας ανανέωσης για το Range Rover

Αέρας ανανέωσης για το Range Rover

Η βρετανική φρεσκάρει σε επίπεδο εμφάνισης το μεγάλο πολυτελές SUV της και προσθέτει στην γκάμα του μια νέα Plug-in υβριδική έκδοση.

Αέρας ανανέωσης για το Range Rover
Εξωτερικά το ανανεωμένο Range Rover φέρει μικρές στιλιστικές αλλαγές, με τις κυριότερες να εντοπίζονται στην ανασχεδιασμένη γρίλια της μάσκας και τα διαφορετικά φωτιστικά σώματα LED εμπρός και πίσω. Στο εσωτερικό του μοντέλου η Range Rover έχει φρεσκάρει τις επενδύσεις των θυρών & τον πίνακα οργάνων που έχει αρκετές ομοιότητες πλέον με εκείνον του
Velar. Παράλληλα, στον εξοπλισμό του βρετανικού πολυτελές SUV έχει προστεθεί ένα νέο σύστημα infotainment με οθόνη αφής 10 ιντσών. Για να ενισχυθεί η άνεση των επιβατών τα καθίσματα προσφέρουν περισσότερες ρυθμίσεις και προγράμματα μασάζ, ενώ για τους πίσω υπάρχουν προαιρετικά οθόνες στα προσκέφαλα και αρκετές θύρες USB (η σύνδεση στο διαδίκτυο είναι εφικτή μέσω Wi-Fi & 4G).

Κλείσιμο

 
Αλλαγές, όμως, έχουμε και στην γκάμα των μηχανικών συνόλων. Εκεί, μεταξύ άλλων, είναι διαθέσιμο πλέον ένα Plug-in υβριδικό σύνολο (P400e) που αποτελείται από έναν βενζινοκινητήρα 2 λίτρων τούρμπο και ένα ηλεκτρικό μοτέρ που χρησιμοποιεί μπαταρίες λιθίου 13,1 kWh. Η συνδυαστική ισχύς φτάνει τα 404 άλογα και τα 640 Nm ροπής (τελική ταχύτητα 220 km/h και επιτάχυνση 0-100 σε 6,1 sec). Σε αυτή την περίπτωση τo αυτοκίνητο μπορεί να κινηθεί αμιγώς ηλεκτρικά για 50 χιλιόμετρα περίπου, σύμφωνα με τα στοιχεία της εταιρείας. Τέλος, η γκάμα κινητήρων συμπληρώνεται με ένα 3λιτρο ντίζελ μοτέρ και ένα βενζίνης 5.000 κυβικών εκατοστών V8, με 565 ίππους και 700 Nm ροπής (0-100 σε 5,1 sec).

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης