Η ΑΒΤ φτάνει την Skoda Octavia RS στα 315 άλογα

Η ΑΒΤ φτάνει την Skoda Octavia RS στα 315 άλογα

H γερμανική βελτιωτική ABT παρουσιάζει τη νέα της πρόταση αναβάθμισης για την ανανεωμένη γενιά της Skoda Octavia RS, η οποία αποκτά 315 άλογα ισχύος ώστε να προσφέρει ακόμη πιο εκρηκτικές επιδόσεις, αλλά και πιο σπορ οδικά και οδηγικά χαρακτηριστικά.

Η ΑΒΤ φτάνει την Skoda Octavia RS στα 315 άλογα
H γερμανική βελτιωτική ABT παρουσιάζει τη νέα της πρόταση αναβάθμισης για την ανανεωμένη γενιά της
Skoda Octavia RS, η οποία αποκτά 315 άλογα ισχύος ώστε να προσφέρει ακόμη πιο εκρηκτικές επιδόσεις, αλλά και πιο σπορ οδικά και οδηγικά χαρακτηριστικά. Η βελτίωση λοιπόν της ABT επικεντρώνεται στον 2λιτρο TSI κινητήρα βενζίνης, ο οποίος από το εργοστάσιο «βγάζει» 230 ή 245 ίππους και πλέον, με έναν απλό επαναπρογραμματισμό του «εγκεφάλου», η ισχύς αυξάνεται στους 315 ίππους και η ροπή αγγίζει τα 450 Nm (+100 Nm).

Για να βεβαιωθεί η ABT ότι όλη αυτή η extra δύναμη περνάει με ασφάλεια στο δρόμο, προσφέρει στην Skoda Octavia RS μια νέα ανάρτηση με χαμήλωμα κατά 20 χιλιοστά, αλλά και νέες ζάντες 19 ιντσών (από 18 ιντσών εργοστασιακές) σε νέο design, που συνδυάζονται με ελαστικά υψηλών επιδόσεων της Continental (μέγεθός 225/35). Ως τελική προσθήκη η γερμανική βελτιωτική εταιρεία προσφέρει και στην Octavia RS νέα βελούδινα πατάκια με το λογότυπό της, για να προσδώσει μια επιπλέον νότα πολυτέλειας και σπορτίφ εμφάνισης στην καμπίνα των επιβατών.
Κλείσιμο

Octavia RS ABT 640
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης