Μικρή ανανέωση για το Fiat 500X

Μικρή ανανέωση για το Fiat 500X

Η Fiat παρουσιάζει το νέο 500Χ ΜΥ2018, το οποίο έρχεται με περισσότερα στοιχεία τεχνολογίας, αλλά και με μικροενισχύσεις στο στυλ του, για να συνεχίσει την πολύ καλή πορεία του στα compact crossover.

Μικρή ανανέωση για το Fiat 500X
Ειδικά στο πεδίο της τεχνολογίας, το Fiat 500X αποκτά πλέον το νεότερο σύστημα πολυμέσων Uconnect, με οθόνη αφής 7 ιντσών και περισσότερες δυνατότητες συνδεσιμότητας, αφού είναι συμβατό με Android Auto και Apple CarPlay για σύνδεση σε smartphones, ενώ παράλληλα περιλαμβάνει και στοιχεία όπως φωνητικές εντολές, Bluetooth, θύρες USB κ.λπ. Ανάλογα με την έκδοση και τις επιλογές του πελάτη, το σύστημα πολυμέσων μπορεί να φέρει και κάμερα οπισθοπορείας, ένα νέο ενσωματωμένο 3D σύστημα πλοήγησης της TomTom, αλλά και τις υπηρεσίες Uconnect Live της
Fiat.

Παράλληλα, η Fiat εντάσσει στις χρωματικές επιλογές του 500X δύο νέες αποχρώσεις, το Donatello Bronze και το Alpi Matte Green, ενώ διαθέσιμα είναι και νέα εξοπλιστικά πακέτα στο πεδίο της εξατομίκευσης. Αλλαγές έχουμε τέλος και στην ονοματολογία, αφού οι πιο «αστικές» εκδόσεις του αυτοκινήτου ονομάζονται πλέον Urban Look, ενώ αυτές που έχουν πιο crossover στυλ ονομάζονται Cross Look.

  
Κλείσιμο
untitled
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης