Ένα Hyundai για κάθε τερέν

Ένα Hyundai για κάθε τερέν

Θέλοντας να τονίσει τον extreme χαρακτήρα του Santa Fe, η Hyundai ετοιμάζεται να παρουσιάσει στην Έκθεση Βελτιωμένων SEMA του Λας Βέγκας το νέο, εντυπωσιακό πρωτότυπο Rockstar Energy Moab Extreme Off-roader Santa Fe Sport.

Ένα Hyundai για κάθε τερέν
Το νέο πρωτότυπο της Hyundai
δημιουργήθηκε για να μπορεί να αντεπεξέλθει στο πλέον απαιτητικό πεδίο off-road στο Moab της Utah, εξ ου και βασίζεται πάνω στο Santa Fe Sport, όμως φέρει μια σειρά από εκτός δρόμου βελτιώσεις στο αμάξωμα και το εσωτερικό του που έχει επιμεληθεί η Rockstar Performance.

Ανάμεσα λοιπόν στις βελτιώσεις του ξεχωρίζουν η νέα ρυθμιζόμενη off-road ανάρτηση της King με ενισχυμένα αμορτισέρ, τα εκτός δρόμου ελαστικά Baja MTZ της Mickey Thompson με τις 17άρες ζάντες Machete της KMC σε σκούρο φινίρισμα, οι ενισχυμένοι άξονες, η μπάρα LED φώτων και οι ράγες στην οροφή, οι εκτός δρόμου ποδιές στους προφυλακτήρες, τα πλαϊνά σπόιλερ και πολλά άλλα. Επιπλέον αυτών, στο εσωτερικό έχει τοποθετηθεί ένα αναβαθμισμένο ηχοσύστημα της Kicker, καθώς και ένα πλήρες δερμάτινο σαλόνι.

Κλείσιμο
 Στον κινητήρα, η Hyundai δεν αναφέρει πιο μοτέρ φορά το νέο της πρωτότυπο, ωστόσο τονίζει ότι υπάρχει μια νέα εξάτμιση της MagnaFlow, ειδικά σχεδιασμένη για τις εκτός δρόμου περιπλανήσεις των επιβατών του Santa Fe.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης