Βελτίωση για την Mercedes G500 4x4²

Βελτίωση για την Mercedes G500 4x4²

Η Mercedes G500 4x4² είναι έτσι κι αλλιώς μια από τις πιο «ικανές» εκτός δρόμου G-Class που έχουν παρουσιαστεί, όμως η γερμανική βελτιωτική Renntech έρχεται για να της προσφέρει ακόμη περισσότερα στο πεδίο της ισχύος, δημιουργώντας το «απόλυτο off road όχημα», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η εταιρεία.

Βελτίωση για την Mercedes G500 4x4²
Πιο συγκεκριμένα, η Renntech αλλάζει την ECU του 4λιτρου V8 biturbo κινητήρα και προσφέρει στην G500 4x4² μια νέα εξάτμιση, για να αυξήσει κατά 102 άλογα την ισχύ και κατά 174 Nm τη ροπή του μοτέρ. Συνολικά, η πρόταση της γερμανικής εταιρείας φθάνει πλέον στα 518 άλογα και η ροπή στα εντυπωσιακά 784 Nm, με άμεση βελτίωση στην απόδοση και τις επιδόσεις του «τέρατος» της Mercedes.

Από εκεί και πέρα, η γερμανική βελτιώτρια δεν αλλάζει τα χαρακτηριστικά μιας από τις πιο extreme Mercedes G-Class στην ιστορία, διατηρώντας την πολύ μεγάλη ελάχιστη απόσταση από το έδαφος των 450 χλστ., καθώς και όλα τα extreme 4X4 χαρακτηριστικά της (τρία μπλοκέ διαφορικά, ενεργούς άξονες, μόνιμη τετρακίνηση κ.ο.κ.).

Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης