DS 3 Black Lezard

DS 3 Black Lezard

Μια νέα ειδική έκδοση του DS 3 παρουσιάζει η γαλλική εταιρεία, με το νέο DS 3 Black Lezard να εμπνέεται από… ερπετά για να αποκτήσει μια ακόμη πιο μοδάτη και ξεχωριστή εμφάνιση. Η νέα έκδοση του DS 3 θα διατεθεί σε περιορισμένο αριθμό μονάδων και κοστίζει στη Γαλλία από 25.200 ευρώ.

DS 3 Black Lezard
Το κύριο χαρακτηριστικό της νέας έκδοσης του DS 3
αποτελεί η οροφή του, η οποία φέρει ένα ειδικό μοτίβο που εμπνέεται από το δέρμα ερπετών για να τονίσει την εμφάνισή του. Παράλληλα, το ίδιο μοτίβο ακολουθείται και στα πάνω τμήματα των θυρών, καθώς και στην πίσω αεροτομή. Αξίζει να τονιστεί ότι η δημιουργία του μοτίβου αυτού γίνεται εξ ολοκλήρου στο χέρι.

Το νέο DS 3 Black Lezard ξεχωρίζει επίσης και λόγω των ειδικών εξωτερικών του χρωματισμών, αφού είναι διαθέσιμο αποκλειστικά σε 4 εξωτερικές αποχρώσεις, μαύρο περλέ, μπλε, γκρι ή φούξια. Εκτός των παραπάνω εξωτερικών βελτιώσεων, η
DS
Κλείσιμο
προσφέρει στη νέα έκδοση του DS 3 και ένα αναβαθμισμένο εξοπλιστικό πακέτο, το οποίο περιλαμβάνει μεταξύ άλλων αυτόματο κλιματισμό, σύστημα πολυμέσων με οθόνης αφής 7 ιντσών και πλοήγηση, κάμερα οπισθοπορείας, δερμάτινα καθίσματα και πολλά άλλα.


 
Στους κινητήρες, το DS 3 Black Lezard θα συνδυαστεί αποκλειστικά με δύο εκδόσεις του κινητήρα βενζίνης 1.2 Puretech Turbo της DS, μια με 110 άλογα (με μηχανικό ή αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων) και μια με 130 ίππους (μόνο με μηχανικό κιβώτιο).
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης