Ρεκόρ ισχύος από την επόμενη Mercedes-AMG A45

Ρεκόρ ισχύος από την επόμενη Mercedes-AMG A45

Επιβεβαιώθηκε και επίσημα ότι η επόμενη γενιά της Mercedes-AMG A 45 θα έρθει πιο ισχυρή από κάθε άλλη φορά, αφού η ισχύς της θα ξεπερνά τους 400 ίππους, φέρνοντάς μας ένα από τα ισχυρότερα μικρομεσαία μοντέλα της αγοράς.

Ρεκόρ ισχύος από την επόμενη Mercedes-AMG A45
Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος ο επικεφαλής της Mercedes-AMG, ο κ. Tobias Moers, ο οποίος δήλωσε ότι έχουν ξεκινήσει ήδη στο top τμήμα της Mercedes να εξελίσσουν την νέα κορυφαία A-Class, με ισχύ που θα ξεπερνά τους 400 ίππους. Eπίσης, πηγές από τη γερμανική φίρμα υποστηρίζουν ότι το hot hatch μοντέλο θα έχει επιτάχυνση 0-100 κοντά στα 3,5 sec. Ο κ. Moers δεν διευκρίνισε ποιο θα είναι το μοτέρ του μοντέλου, όμως ξεκαθάρισε ότι αυτό δεν θα είναι ο τωρινός 2λιτρος turbo της A 45, ο οποίος θυμίζουμε ότι αγγίζει τα 381 άλογα ισχύος, γιατί έχει φτάσει στα όρια της απόδοσής του. Παράλληλα, ο κ. Moers αποκάλυψε ότι στην επόμενη γενιά της Mercedes A-Class
, εκτός από την top έκδοση Mercedes-AMG A 45 θα υπάρχει και μια δεύτερη έκδοση AMG, με λιγότερα άλογα και γενικότερα, όχι τόσο hardcore χαρακτήρα, στα πρότυπα μοντέλων της εταιρείας όπως η Mercedes-AMG C 43 και η Mercedes-AMG E 43.

  
Κλείσιμο


Εκτός τώρα από τον κινητήρα, η νέα Mercedes-AMG A 45 σχεδιαστικά θα έχει μια ιδιαίτερα δυναμική παρουσία φροντίζοντας να προσφέρει στο νέο αμάξωμα της επόμενης A-Class στοιχεία όπως πιο επιθετικούς προφυλακτήρες, μεγάλη πίσω αεροτομή και νέες τετραπλές απολήξεις. Ως προς το ξεκίνημα της διάθεσής της, η Mercedes θα λανσάρει τη νέα γενιά της A 45 το 2019, ένα χρόνο μετά το λανσάρισμα της ολοκαίνουργιας A-Class.

2018-Mercedes-A-Class-2640
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης