Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid Sport Turismo

Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid Sport Turismo

Η νέα Porsche Panamera Sport Turismo αποκτά μια νέα έκδοση που τοποθετείται στην κορυφή της γκάμας. Ας δούμε τα τεχνικά χαρακτηριστικά της Turbo S E-Hybrid Sport.

Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid Sport Turismo
Πριν μερικούς μήνες η Porsche παρουσίασε για πρώτη φορά στην ιστορία μια έκδοση του μεγαλύτερου μοντέλου της με διαφορετικό αμάξωμα, με τη νέα Panamera Sport Turismo να έρχεται για να συνδυάσει το στυλ με την πρακτικότητα. Η Panamera Sport Turismo έχει ένα αμάξωμα τύπου Shooting Brake, όπου η οροφή τραβιέται προς τα πίσω και καταλήγει πάνω σε μια μεγάλη πόρτα τύπου χάτσμπακ. Το νέας σχεδίασης πίσω μέρος σύμφωνα με την Porsche ενισχύει την πρακτικότητα του μοντέλου, αφού προσφέρεται πλέον περισσότερος χώρος για τα κεφάλια των πίσω επιβατών, ενώ παράλληλα επιτρέπει τη μεταφορά 4+1 επιβατών στο εσωτερικό, έναντι αποκλειστικά 4 στην «κανονική» Panamera.

Σήμερα, η γερμανική φίρμα προσθέτει στην γκάμα του μοντέλου μια νέα υβριδική έκδοση, η οποία έρχεται με ιπποδύναμη ρεκόρ. Έτσι, για την κίνηση του μοντέλου φροντίζει ένα 4λιτρο V8 twin-turbo μηχανικό σύνολο με 550 ίππους, το οποίο συνεργάζεται με ένα ηλεκτροκινητήρα 136 αλόγων. Η συνολική ισχύς φτάνει τα 680 άλογα και τα 850 Nm ροπής, προσφέροντας τελική ταχύτητα 310 km/h & επιτάχυνση 0-100 σε 3,4 sec. To plug-in σύνολο συνδυάζεται με μπαταρίες λιθίου 14,1 kWh και μπορεί να προσφέρει αυτονομία κίνησης με ηλεκτρική ενέργεια για 50 χιλιόμετρα (η πλήρης φόρτιση διαρκεί έως 6 ώρες σε οικιακό δίκτυο).

Ο κατάλογος παραγγελιών του μοντέλου έχει ήδη ανοίξει και οι τιμές στη Γερμανία ξεκινούν από τα 185.000 περίπου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης