Video: Οι λεπτομέρειες του νέου Dacia Duster

Video: Οι λεπτομέρειες του νέου Dacia Duster

Το νέο Dacia Duster αναβαθμίζεται σε όλους τους τομείς και φιλοδοξεί να συνεχίσει την επιτυχία που έχει σημειώσει η 1η γενιά του. Ας δούμε όλες τις λεπτομέρειες που γνωρίζουμε ως αυτή τη στιγμή για το SUV μοντέλο της Dacia.

Video: Οι λεπτομέρειες του νέου Dacia Duster
Σχεδιαστικά, όπως είχαμε δείξει και πριν λίγες ημέρες, το νέο Duster αποκτά ένα design που δείχνει σαν εξέλιξη του προηγούμενου, προβάλλοντας για πρώτη φορά και έναν αισθητικό δυναμισμό. Στο εσωτερικό, οι φωτογραφίες μας αποκαλύπτουν ένα αναβαθμισμένο ταμπλό, με μεγάλη οθόνη αφής για το σύστημα πολυμέσων MediNav τοποθετημένη πιο ψηλά στην κονσόλα, περιστροφικά χειριστήρια για τον κλιματισμό και τριπλούς κεντρικούς αεραγωγούς.


 
Κλείσιμο
Τα καθίσματα είναι επίσης νέα και επανασχεδιασμένα για καλύτερη άνεση και στήριξη του σώματος, ενώ τα υλικά είναι πιο ποιοτικά. Ενισχύσεις έχουμε και στον εξοπλισμό, όπου μεταξύ άλλων περιλαμβάνονται κάμερα οπισθοπορείας, αερόσακοι οροφής, αυτόματα φώτα και πολλά άλλα. Η Dacia θα προσφέρει το Duster με διάφορα μοτέρ, ξεκινώντας με τους δύο κινητήρες βενζίνης, τον 1,6 SCe των 115 ίππων και τον 1,2 TCe (turbo) των 125 ίππων, με μηχανικό κιβώτιο και επιλογές 4Χ2 και 4Χ4.


 
Στο diesel θα υπάρχουν δύο εκδόσεις του 1,5 dCi κινητήρα των 90 (μόνο 4Χ2) και 110 ίππων (4Χ2 και 4Χ4), με τον τελευταίο να μπορεί να παραγγελθεί και με αυτόματο κιβώτιο.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης