Η ΒΜW ενισχύει την γκάμα ηλεκτρικών "i"

Η ΒΜW ενισχύει την γκάμα ηλεκτρικών "i"

Η BMW ενέτεινε στη δέσμευσή της για τα ηλεκτρικά οχήματα στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης, αποκαλύπτοντας μια σειρά από νέα αυτοκίνητα και πρωτότυπα. Τόσο η νέα i3 και i3s ήταν εκεί, όπως ήταν και το νέο Electric Mini που αποκαλύφθηκε την περασμένη εβδομάδα. Το σπουδαιότερο νέο όμως όλων ήταν το i Vision.

Η ΒΜW ενισχύει την γκάμα ηλεκτρικών "i"
Η ολοκαίνουργια BMW i Vision Dynamics, η οποία προηγουμένως ονομαζόταν i5. Αυτό το εντυπωσιακό ηλεκτρικό αυτοκίνητο βρίσκεται ανάμεσα στα συμπαγή i3 και i8. Το ηλεκτρικό κουπέ είναι κομψό και αθλητικό, με ομαλές καμπύλες στο σώμα, αλλά μια επιθετική και συνάμα δυναμική παρουσία. Διαθέτει μια τροποποιημένη έκδοση της μάσκας που φαίνεται στο νέο X7 iPerformance, το οποίο είναι ίσως το μόνο πράγμα που καταστρέφει το σχεδιασμό του νέου αυτοκινήτου. Επίσης, διαθέτει κλασικές διαστάσεις για BMW. Μακρύ μεταξόνιο, χαμηλή οροφή που δείχνει να ρέει αλλά και κοντούς προβόλους. Σημαντικό στοιχείο είναι η αδιάλειπτη γυάλινη οροφή που εκτείνεται από το μπροστινό παρμπρίζ έως το κάλυμμα του χώρου αποσκευών που προσφέρει φως μέσα στην καμπίνα.

BMW-i-Vision-Dynamics-Concept-2017-tsiro-640 BMW-i-Vision-Dynamics-Concept-2017-back-tsiro-640
 
"Ηλεκτρίζουμε την καρδιά της
Κλείσιμο
BMW και, ταυτόχρονα, ανεβάζουμε τη BMW i σε μια εντελώς νέα διάσταση. Το BMW i είναι ο οδηγός καινοτομίας για το BMW Group", εξηγεί ο Klaus Fröhlich, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της BMW AG, Development. Εδώ, οι οραματικές λύσεις και οι έτοιμες για το μέλλον ιδέες γίνονται πραγματικότητα για πρώτη φορά. Αλλά η BMW i λειτουργεί επίσης ως η αιχμή του δόρατος της καινοτομίας για τις άλλες μάρκες μας. Η BMW i Vision Dynamics μας επιτρέπει να δείξουμε τώρα πως μπορεί να μοιάζει μια ηλεκτρική BMW. Και η BMW έχει επιδείξει το ταλέντο της για να μετατρέψει τα οράματα σε πραγματική ζωή σε όλη της την ιστορία".
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης