BMW: Οδηγική απόλαυση με σεβασμό στο περιβάλλον

BMW: Οδηγική απόλαυση με σεβασμό στο περιβάλλον

Πρωτοβουλία της BMW για ανανέωση του στόλου των αυτοκινήτων με στόχο ακόμη πιο «πράσινες» μετακινήσεις 

 BMW: Οδηγική απόλαυση με σεβασμό στο περιβάλλον

H ΒΜW αναλαμβάνει μία πανευρωπαϊκή πρωτοβουλία για την ανανέωση του στόλου των αυτοκινήτων που βρίσκονται σε κυκλοφορία, με στόχο τη μείωση των εκπεμπόμενων ρύπων και την προστασία του περιβάλλοντος γενικότερα. 
Η πρωτοβουλία έρχεται μάλιστα να προλάβει ακόμη και αυτές τις επερχόμενες νομοθετικές διατάξεις που τυχόν θα επιβληθούν προς το σκοπό αυτό από τις ευρωπαϊκές κυβερνήσεις. 

Η ευαισθησία του BMW Group απέναντι στο περιβάλλον οριοθετείται εδώ και χρόνια από ενέργειες που έχουν να κάνουν με τη βιώσιμη μετακίνηση, αλλά και μέσα από τεχνολογίες που έχουν σαν πρωταρχικό σκοπό τη μείωση των ρύπων, χωρίς όμως θυσιάζουν ούτε ένα μικρό μέρος από την οδηγική απόλαυση που είναι συνυφασμένη με την ιστορία της μάρκας. 

Κλείσιμο



Μια ολοκληρωμένη γκάμα ηλεκτρικών και Plug-In υβριδικών αυτοκινήτων, με τις πλέον καινοτόμες και φιλικές προς το περιβάλλον τεχνολογίες έρχεται να προστεθεί σε μια πλήρη γκάμα που περιλαμβάνει υπερσύγχρονους πετρελαιοκινητήρες τεχνολογίας Euro 6 και καθιστούν εφικτή την επίτευξη της μέγιστης απόδοσης σε συνδυασμό με τις χαμηλότερες εκπομπές ρύπων.

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας αυτής της BMW λοιπόν, επιλέγοντας ένα νέο αυτοκίνητο BMW με εκπομπές ρύπων έως 130gr CO2, μπορείτε να επωφεληθείτε από το προνομιακό επιτόκιο 3,9% από την BMW Financial Services, το οποίο ισχύει για τα προγράμματα BMW ALL INCLUSIVE, 3asyDRIVE Select και eSelect.

Ενδεικτικά, μπορείτε να αποκτήσετε την BMW Σειρά 1 από 169€/μήνα, την BMW Σειρά 2 Active Tourer από 209€/μήνα και την BMW X1 από 239€/μήνα.  

Επιπλέον, εφόσον είσαστε κάτοχος αυτοκινήτου diesel με κινητήρα τεχνολογίας Euro 4 ή παλαιότερης, η BMW Hellas σάς προσφέρει επιδότηση ανταλλαγής “Future Bonus” έως και €2.000 για την αγορά ενός νέου αυτοκινήτου BMW με εκπομπές ρύπων έως 130gr CO2.  Φυσικά, συμπεριλαμβάνεται όλη η γκάμα ηλεκτρικών και Plug-In υβριδικών αυτοκινήτων BMW για μία μοναδική και βιώσιμη εμπειρία οδήγησης. 



Nα σημειώσουμε πως όλα τα νέα αυτοκίνητα BMW διατίθενται με 5 χρόνια δωρεάν service με το πρόγραμμα BMW Service Inclusive (εξαιρούνται τα μοντέλα BMW 114d και BMW i3).

H ενέργεια ισχύει για ταξινομήσεις αυτοκινήτων έως 31.12.2017. 
Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία, μπορείτε να καλέσετε στο Κέντρο Επικοινωνίας Πελατών της BMW Hellas στο τηλέφωνο 210 9118000 ή να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα στο www.bmw.gr/FutureBonus
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης