Εντυπωσιάζουν οι επιδόσεις της νέας Porsche Cayenne Turbo

Εντυπωσιάζουν οι επιδόσεις της νέας Porsche Cayenne Turbo

Η Porsche έχει αποκαλύψει τη νέα γενιά Cayenne Turbo. Χρησιμοποιεί τον κινητήρα 4 λίτρων V8 biturbo που παράγει 550 ίππους και 770 Nm ροπής, μέσω μιας νέας αυτόματης μετάδοσης (Tiptronic S με 8 σχέσεις). Η νέα Porsche Cayenne Turbo είναι 30 ίππους και 20 Nm ροπής πιο ισχυρό από τον προκάτοχό του και χρειάζεται 4,1 sec για να φτάσει στα 100 km/h από στάση, ή μόλις 3.9 sec όταν είναι εξοπλισμένο με το προαιρετικό πακέτο Sport Chrono. Η μέγιστη ταχύτητα είναι 286 km/h.

Εντυπωσιάζουν οι επιδόσεις της νέας Porsche Cayenne Turbo
Ο συνδυασμός των καλύτερων τριών κόσμων - "η ακρίβεια ενός σπορ αυτοκινήτου, η άνεση ενός πολυτελούς καθιστικού και η προσαρμοστικότητα ενός οχήματος εκτός δρόμου". Το SUV επωφελείται από μια ρυθμιζόμενη αερανάρτηση με τρεις αεροθαλάμους, προσφέροντας έξι επίπεδα ύψους. Αυτά μπορούν να ρυθμιστούν με το χέρι για διαφορετικές συνθήκες εδάφους και μπορούν επίσης να ελεγχθούν ενεργά μέσω των πέντε νέων τρόπων οδήγησης για δρόμο και off-road. Η σειρά Cayenne της Porsche μπορεί να συμπληρωθεί προαιρετικά με τετραδιεύθυνση, ενεργό ESP, αλλά και το Torque Vectoring Plus.

Porsche-cayenne-turbo-tsiro-640
 
Κλείσιμο
Ένα σημαντικό στοιχείο της ενεργού αεροδυναμικής είναι η ρυθμιζόμενη αεροτομή οροφής, η οποία βελτιστοποιεί την απόδοση, αυξάνει την κάθετη δύναμη στον οπίσθιο άξονα και λειτουργεί και ως φρένο στη φάση της επιβράδυνσης. Από ταχύτητες 250 km/h, η Cayenne Turbo ακινητοποιείται 2 μέτρα νωρίτερα από πριν, σε περίπτωση που αναρωτιέστε γιατί χρειάζεστε ένα αεροδυναμικό φρένο στο νέο σας SUV. Οι παρευρισκόμενοι θα αναγνωρίσουν τη νέα Porsche Cayenne Turbo από τα κανονικά αδέλφια της χάρη στο αποκλειστικό μπροστινό μέρος, τους προβολείς LED που αποτελούν μέρος του δυναμικού συστήματος φωτισμού της μάρκας, τους τροχούς 21 ιντσών, τους διευρυμένους θόλους των τροχών με διακοσμητικά στοιχεία, τις δίδυμες απολήξεις και αρκετά άλλα...

Porsche-cayenne-turbo-inter-tsiro-640
 
Το Advanced Cockpit της Porsche βρίσκεται στο επίκεντρο της ποιοτικής καμπίνας. Ξεχωρίζει το ηχοσύστημα Bose των 710 Watt. Οι χρήστες μπορούν επίσης να απολαύσουν τα σπορ καθίσματα με ενσωματωμένα προσκέφαλα και ρύθμιση 18 κατευθύνσεων, ενώ ο οδηγός αποκτά ένα θερμαινόμενο πολυλειτουργικό σπορ τιμόνι. Οι πρώτες μονάδες θα αποσταλούν στους πελάτες μέχρι το τέλος του έτους.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης