Με 280 & 300 άλογα το νέο Renault Megane RS

Με 280 & 300 άλογα το νέο Renault Megane RS

H Renault αποκαλύπτει πλήρως στην έκθεση της Φρανκφούρτης τη νέα γενιά του Megane RS.

Με 280 & 300 άλογα το νέο Renault Megane RS
Μετά από αρκετές teaser εικόνες, πολλά κατασκοπευτικά videos και πληροφορίες, η 3η γενιά του Megane RS κάνει ντεμπούτο στην 67η διεθνή έκθεση της Φρανκφούρτης. Σχεδιαστικά το μοντέλο δεν παρουσιάζει μεγάλες αλλαγές σε σχέση με όσα έχουν παρουσιαστεί στο διαδίκτυο το προηγούμενο διάστημα. Εδώ ξεχωρίζουν η εμπρόσθια πιο επιθετική μάσκα, τα περιφερειακά μυώδη σπόιλερ, οι εντυπωσιακές ζάντες αλουμινίου και ο μεγάλος διαχύτης που φιλοξενεί στο κέντρο την απόληξη της εξάτμισης (έχει επιρροές από F1) . Διακριτικά σπορτίφ είναι και ο εσωτερικός διάκοσμος, όπου έχουν τοποθετηθεί ειδικές επενδύσεις, μπάκετ καθίσματα και νέος πιο σπορτίφ πίνακας οργάνων.


 
Κλείσιμο
Για την κίνηση του μοντέλου φροντίζει το νέο τούρμπο μηχανικό σύνολο που γνωρίσαμε στην Alpine A110. Πρόκειται για ένα μοτέρ στα 1,8 λίτρα με 280 άλογα & 390 Νm ροπής. Το εν λόγω μηχανικό σύνολο συνδυάζεται με 6άρι χειροκίνητο κιβώτιο ή με αυτόματο διπλού συμπλέκτη ΕDC. Στην τελευταία περίπτωση ο οδηγός έχει στη διάθεσή του τη λειτουργία Launch Control, αλλά και ένα ειδικό πρόγραμμα για γρήγορα κατεβάσματα (και στις δύο εκδόσεις υπάρχουν 5 προγράμματα παραμετροποίησης του αυτοκινήτου- Comfort, Normal, Sport, Race, and Perso).
Renault-Megane_RS-2018-1600-11

 
Οι πωλήσεις του νέου Megane RS θα ξεκινήσουν τον Δεκέμβριο, ενώ από το 2018 θα είναι διαθέσιμη και η ισχυρότερη έκδοση Trophy, με 300 άλογα και 400 Nm ροπής.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης