"Αναλύουμε" το νέο VW T-Roc

"Αναλύουμε" το νέο VW T-Roc

Το Volkswagen T-Roc, το νέο crossover με βάση το Golf, έχει ήδη αποκαλυφθεί. Θα κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στο 2017 με άμεσο ανταγωνισμό τα MINI Countryman και Audi Q2 (το τελευταίο μοιράζεται την ίδια τεχνολογία με το T-Roc).

"Αναλύουμε" το νέο VW T-Roc
Όπως τα Q2 και Golf, το T-Roc χρησιμοποιεί την πλατφόρμα MQB του VW Group ενώ και οι κινητήρες προέρχονται από το Golf. Υπάρχουν έξι επιλογές κινητήρα, τρεις βενζίνες και τρεις diesel. Από 1.0 TSI με 115 ίππους και 1.5 με 150 ίππων μέχρι το 2.0 TSI των σχεδόν 200 ίππων. Το 1.6 TDI αποδίδει 115 ίππους, ενώ το 2.0 TDI θα διαθέτει ισχύ 150 ή 200 ίππους ανάλογα με την έκδοση, με το τελευταίο να προσφέρεται αποκλειστικά με το κιβώτιο DSG και τετρακίνηση 4WD. Όλα τα υπόλοιπα θα είναι προσθιοκίνητα, με εξαίρεση τα δίλιτρα με την κορυφαία απόδοση. Τα χειροκίνητα κιβώτια έξι σχέσων είναι στάνταρ, ενώ θα είναι διαθέσιμα προαιρετικά τα αυτόματα κιβώτια DSG με διπλό συμπλέκτη. Το T-Roc έχει μια πιο περιπετειώδη εμφάνιση από το μεγαλύτερο Tiguan, με οροφή σε στυλ coupe και μικρότερες διαστάσεις (είναι 252mm μικρότερο και 81mm χαμηλότερο). Το μπροστινό μέρος είναι εξοικειωμένο με την VW, με μια μεγάλη μάσκα που κυριαρχείται από ένα τεράστιο σήμα. Οι λεπτοί προβολείς είναι τάση και στο Tiguan, αν και τα ξεχωριστά φώτα ημέρας LED είναι ένα νέο χαρακτηριστικό. Volkswagen-T-Roc-tsiro-640
Στο εσωτερικό, η καμπίνα αντλεί έμπνευση από το Golf και μοιάζει σε μεγάλο βαθμό, αν και υπάρχουν μεγαλύτερα περιθώρια εξατομίκευσης. Το πιο πρόσφατο σύστημα Active Info Display της Volkswagen με τις προσαρμόσιμες ψηφιακές κλήσεις είναι διαθέσιμο, ενώ το σύστημα ψυχαγωγίας διαθέτει οθόνη αφής και πλήρη συνδεσιμότητα smartphone. Αναβαθμισμένα ηχεία του ηχοσυστήματος είναι διαθέσιμα, όπως και η επαγωγική φόρτιση του τηλεφώνου.
Volkswagen-T-Roc-tsiro-inter-640 Ανάλογα με το κιτ που επιλέγετε, μπορείτε να εξειδικεύσετε το ταμπλό με το διακοσμητικό χρώμα που κωδικοποιείται στο αμάξωμα. Για παράδειγμα, το αυτοκίνητο σε αυτές τις εικόνες είναι σε ζωντανό κίτρινο και έχει ένα παρόμοιο χρώμα σε όλο το ταμπλό και στις πόρτες. Ο χώρος και η πρακτικότητα δεν θυσιάστηκαν στο βωμό του στιλ, καθώς υπάρχει μια εσοχή στη γραμμή οροφής που δημιουργεί περισσότερο χώρο στο κεφάλι. Ο χώρος αποσκευών είναι 445 λίτρα, το οποίο επεκτείνεται στα 1.290 λίτρα με τα πίσω καθίσματα διπλωμένα. Η εταιρία αναφέρει ότι το T-Roc θα είναι εφοδιασμένο με συστήματα ασφαλείας όπως είναι τα Front Assist, Brake Assist καθώς και Lane Assist. Επίσης περιλαμβάνονται κλιματισμός, πίσω φώτα LED και ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης