Kia Picanto X-Line

Kia Picanto X-Line

Το νέο Picanto X-Line της Kia, θα αφορά στην έκδοση του γνωστού μας κορεάτικου mini, με crossover προσανατολισμό παρακαλώ. Θα το δούμε επίσημα στην έκθεση της Φρανκφούρτης προσεχώς, ενώ οι πωλήσεις του πρόκειται να αρχίσουν στα τέλη του έτους.

Kia Picanto X-Line
Η εκτός δρόμου αισθητική ακολουθεί κατά πόδας τα οχήματα ελεύθερου χρόνου της φίρμας, όπως είναι τα Sportage και Sorento. Η αυξημένη απόσταση από το έδαφος, ανέρχεται στα 156 mm, σχεδόν 15 mm υψηλότερο από το αδελφό Picanto. Kia-picanto-x-line-tsiro-640 Η έκδοση X-Line υιοθετεί νέους προφυλακτήρες, νέα μάσκα και προβολείς ομίχλης, αλλά και μια πιο εκτός δρόμου προσέγγιση. Τα μαύρα πλαστικά προστατευτικά επάνω από τους τροχούς, δίνουν το στίγμα πως με το συγκεκριμένο Picanto μπορείς να προσεγγίσεις την παραλία ή να αποφύγεις την άσφαλτο προς τέρψιν ενός χωματόδρομου, ακόμη και κακοτράχαλου.
Kia-picanto-x-line-tsiro-inter-640 Στους κινητήρες του Picanto X-Line θα βρούμε τα δύο ατμοσφαιρικά μοτέρ 1.0 (3κύλινδρο 67 ίπποι) και 1.25 λίτρων (4κύλινδρο 84 ίπποι), ενώ αργότερα θα προστεθεί στη γκάμα και ο 3κύλινδρος turbo T-GDI του λίτρου με 100 ίππους και 172 Nm ροπής. Τα μηχανικά σύνολα συνδυάζονται με 5τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο, ενώ σημειώστε πως το 4άρι αυτόματο θα τοποθετείται μόνο στον κινητήρα 1,25 λίτρων προαιρετικά.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης