Εντυπωσιακό το νέο πρωτότυπο της Kia

Εντυπωσιακό το νέο πρωτότυπο της Kia

Έχετε ακούσει ποτέ τον όρο "επιμηκυμένο  καυτό hatch"; Ούτε εμείς τον είχαμε ακούσει αλλά μικρή σημασία έχει πλέον αυτό. Η Kia που το ανάφερε γνωρίζει σίγουρα περισσότερα, σε αφορά τώρα εμάς, σίγουρα μας αρέσει το στυλ σε αυτό που βλέπουμε.

Εντυπωσιακό το νέο πρωτότυπο της Kia
Το επερχόμενο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης μόλις απέκτησε μεγαλύτερο ενδιαφέρον, καθώς η Kia ανακοίνωσε ότι θα συμμετάσχει στην εκδήλωση με ένα νέο και εντυπωσιακό concept το οποίο δεν έχει ακόμη όνομα. Πρόκειται για σαφώς κάτι παραπάνω από απλό πυροτέχνημα με αφορμή την έκθεση, καθώς το όχημα θα αποτελέσει τον προπομπό για την κατεύθυνση του styling που θα πάρει το νέο cee'd compact όταν θα κυκλοφορήσει το 2018, πρώτα ως hatchback με πέντε πόρτες. Σχεδιασμένο στο ευρωπαϊκό κέντρο σχεδιασμού της Kia που βρίσκεται μόλις μερικές εκατοντάδες μέτρα μακριά από εκεί όπου θα αποκαλυφθεί, το concept αναδεικνύει ένα νέο μοτίβο για την κορεάτικη φίρμα. Πρόκειται για ένα hot hatch που στοχεύει στη διατήρηση της σπορ εμφάνισης του τρίθυρου coupe, αλλά με κάποια επιπλέον πρακτικότητα χάρη στις πίσω πόρτες και ένα μεγαλύτερο κορμό. Kia-concept-frankfurt-2017-tsiro-640
Η σήμανση "GT", οι έντονες καμάρες των τροχών και η χαμηλωμένη ανάρτηση αποτελούν τις καλύτερες ενδείξεις. Η Kia έχει κάποιες σπορ φιλοδοξίες, οι οποίες ελπίζουμε ότι θα υλοποιηθούν σε ένα μοντέλο παραγωγής. Κοιτάξτε πιο κοντά και θα παρατηρήσετε ότι το concept δεν φαίνεται να έχει κολόνες Β, ενώ είναι εφοδιασμένο με λαβές θυρών εμπρός και πίσω. Η απουσία συμβατικών πλευρικών καθρεφτών αντικαθίστανται με πολύ μικρές προεξοχές, ενώ επιπρόσθετα, τα πίσω φώτα πλήρους πλάτους, συμβάλλουν περαιτέρω στην κομψή σχεδίαση του αυτοκινήτου. Όλα θα αποκαλυφθούν στις 12 Σεπτεμβρίου, όταν το concept θα εμφανιστεί με σάρκα και οστά στην έκθεση αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης