Η VW ανανεώνει το Golf Sportsvan

Η VW ανανεώνει το Golf Sportsvan

Η VW φρεσκάρει την πολυχρηστική έκδοση του μικρομεσαίου μοντέλο της. Το ανανεωμένο Golf Sportsvan θα κάνει την πρώτη εμφάνιση στην επερχόμενη έκθεση της Φρανκφούρτης.

Η VW ανανεώνει το Golf Sportsvan
Το ανανεωμένο Golf Sportsvan δανείζεται σε αισθητικό επίπεδο τις αλλαγές που είδαμε πρόσφατα στην hatchback έκδοση. Έτσι έχουμε ανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα και προφυλακτήρες, νέα χρώματα στη παλέτα του αυτοκινήτου, καινούργιες ζάντες αλουμινίου και άλλα. Στο εσωτερικό έχουν τοποθετηθεί νέες επενδύσεις, το σύστημα πολυμέσων έχει αναβαθμιστεί σημαντικά (με νέα κεντρική οθόνη αφής στις 9,2 ίντσες), ενώ στον κατάλογο του εξοπλισμού έχουν προστεθεί αρκετά συστήματα που ενισχύουν την ασφάλεια: εφαρμογή αυτόματου φρεναρίσματος, λειτουργία εκκίνησης και φρεναρίσματος χωρίς την παρέμβαση του οδηγού σε ταχύτητες έως 60 km/h, αυτόματο παρκάρισμα και άλλα.


 
Κλείσιμο
Στην γκάμα των μηχανικών συνόλων του μοντέλου περιλαμβάνονται πλέον όλες οι επιλογές που γνωρίσαμε μέσα από το ανανεωμένο Golf. Μεταξύ αυτών ξεχωρίζουν ο 1.000άρης TSI αλλά και ο νέος 1,5 TSI Evo απόδοσης 130 & 150 ίππων και σύστημα απενεργοποίησης κυλίνδρων για μεγαλύτερη οικονομία καυσίμου.


 
Σε επίπεδο πρακτικότητας και χώρων δεν αναμένουμε αλλαγές με το πορτ μπαγκάζ των 500 λίτρων να βρίσκεται στην κορυφή της κατηγορίας του (τα πίσω συρόμενα καθίσματα κατά 18 εκατοστά αυξάνουν τη  χωρητικότητα κατά 90 λίτρα).
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης