Ράικονεν: Παραμένει στη Ferrari το 2018!

Ράικονεν: Παραμένει στη Ferrari το 2018!

Η Ιταλική ομάδα ανακοίνωσε σήμερα την ανανέωση της συνεργασίας με τον παγκόσμιο πρωταθλητή του 2007 Κίμι Ράικονεν.

Ράικονεν: Παραμένει στη Ferrari το 2018!
Ο 36χρονος Φινλανδός επέκτεινε το συμβόλαιό του με την ομάδα μέχρι το 2018. Ο Ράικονεν βρίσκεται ήδη για 4 χρόνια στη Ferrari από το 2014 και η νέα σεζόν θα είναι η 5η συνεχόμενη γι' αυτόν.

Ο Φινλανδός πήρε τον τίτλο για λογαριασμό της Scuderia το 2007 στη Βραζιλία
, παραμένει ο τελευταίος οδηγός πρωταθλητής για λογαριασμό της Ferrari. Παραδοσιακά η Ferrari ανακοινώνει τους οδηγούς της για τη νέα σεζόν ενόψει του Ιταλικού GP. Όμως αυτό είναι προγραμματισμένο σε 10 μέρες από τώρα ενώ προηγείται το Βελγικό GP αυτό το Σαββατοκύριακο.
Κλείσιμο

Η ανανέωση της συνεργασίας με το Ράικονεν πιθανόν προοιωνίζει και την ανανέωση
της συμφωνίας με το Φέτελ καθώς ο Γερμανός οδηγός της Ferrari είναι ο μεγαλύτερος υποστηρικτής του Φινλανδού. Σε αρκετές περιπτώσεις φέτος ο Ράικονεν έπαιξε το ρόλο του στη συγκομιδή βαθμών τόσο για την ομάδα όσο και για το Φέτελ που διεκδικεί με αξιώσεις φέτος τον τίτλο, όντας πρωτοπόρος στη βαθμολογία του πρωταθλήματος με διαφορά 14 βαθμών. Πέραν τούτου ο Ράικονεν φέτος έχει δώσει απτά δείγματα ταχύτητας σε δοκιμές και αγώνα μετά το Ισπανικό GP και το καμπανάκι που του χτύπησε ο πρόεδρος του γκρουπ Σέρτζιο Μαρκιόνε.



Ο Iceman έχει πάρει 9 από τις 20 νίκες της καριέρας του με τα χρώματα της Ferrari
. Έχει αγωνιστεί σε 122 GP για λογαριασμό της Ιταλικής ομάδας. Ο Σουμάχερ αγωνίστηκε για 179GP και ο Μάσα για 139GP. Πιθανολογούμε ότι η ανακοίνωση της συμφωνίας με το Φέτελ θα έρθει την ερχόμενη βδομάδα πριν το Ιταλικό GP.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης