Η Suzuki “αποκαλύπτει” σταδιακά το Swift Sport

Η Suzuki “αποκαλύπτει” σταδιακά το Swift Sport

H Suzuki δίνει στη δημοσιότητα και άλλες φωτογραφίες από την κορυφαία έκδοση του νέου Swift, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει κάτι σχετικά με τα τεχνικά του χαρακτηριστικά.

Η Suzuki “αποκαλύπτει” σταδιακά το Swift Sport
Στην έκθεση της Φρανκφούρτης στα μέσα Σεπτεμβρίου θα κάνει το επίσημο ντεμπούτο του το νέο Swift Sport. Σήμερα η Suzuki μας παρουσιάζει ορισμένες ακόμη εικόνες του μικρού της μοντέλου, oι οποίες προέρχονται- όπως όλα δείχνουν-από την διαφημιστική μπροσούρα του αυτοκινήτου στην Ιαπωνία. Σε επίπεδο εμφάνισης η έκδοση Sport έρχεται με διαφορετική κυψελωτή μάσκα, νέες ζάντες αλουμινίου, πιο μυώδη σπόιλερ και με διχρωμία τις κολώνες του αμαξώματος. Στο πίσω μέρος, όπως και στην προηγούμενη γενιά, κυριαρχούν οι δύο απολήξεις της εξάτμισης και ο διαχύτης. Η καμπίνα του κορυφαίου στην γκάμα Swift φέρει όλα τα απαραίτητα στοιχεία που μαρτυρούν τον προσανατολισμό του αυτοκινήτου. Έτσι, έχουν τοποθετηθεί μπάκετ καθίσματα, διάφορες λεπτομέρειες σε κόκκινη απόχρωση, νέος πίνακας οργάνων με ένδειξη για την πίεση του τούρμπο και άλλα.
Σε τεχνικό επίπεδο τώρα, σύμφωνα με πληροφορίες μέσα από τη Suzuki, το νέο Swift Sport αναμένεται να είναι ένα από τα πιο ελαφριά μικρά της αγοράς, αφού θα ζυγίζει 175 κιλά λιγότερα από το «απλό» Swift, έχοντας συνολικό βάρος μόλις 870 κιλών. Συνδυαζόμενο μάλιστα με τον 1.400άρη turbo βενζινοκινητήρα των 140 ίππων της Suzuki, που αναμένεται να φέρει το νέο μοντέλο (στις φωτογραφίες φαίνεται το χειροκίνητο κιβώτιο των 6 σχέσεων), περιμένουμε οι επιδόσεις να είναι αρκετά γρήγορες, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για 0-100 km/h σε κάτω από 9,0 sec. Tέλος, η ιαπωνική φίρμα αναμένεται να δώσει μεγάλη βαρύτητα και στο στήσιμο του αυτοκινήτου δίνοντάς μας το πιο οδηγοκεντρικό Swift που φτιάχτηκε ποτέ. Αναμονή λοιπόν μέχρι την έκθεση της Φρανκφούρτης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης