Πρώτη teaser εικόνα της νέας BMW Z4

Πρώτη teaser εικόνα της νέας BMW Z4

Η BMW κυκλοφόρησε την πρώτη εικόνα teaser για μια νέα ιδέα του νέου της Roadster. Ξεκινώντας από την 17η Αυγούστου στο Pebble Beach Concours d'Elegance, το μοντέλο αναμένεται να προϊδεάσει για τη νέα Ζ4.

Πρώτη teaser εικόνα της νέας BMW Z4
Η εικόνα δεν αποκαλύπτει πολλά, αλλά δείχνει ότι το αυτοκίνητο θα έχει μια μακριά σε μήκος κουκούλα, ένα ψαγμένο αλεξήνεμο, και αυτό που φαίνεται να είναι δύο στεφάνες είναι τα rollbars ασφαλείας για παν ενδεχόμενο. Μπορούμε επίσης να δούμε τα εντυπωσιακά τόξα των τροχών, την πίσω αεροτομή και τα αδύνατα πίσω φώτα.

Η νέα σειρά Z θα χτιστεί επάνω σε μια μοναδική πλατφόρμα που έχει αναπτυχθεί από κοινού από τη BMW και την Toyota. Προηγούμενες φωτογραφίες κατασκοπείας έχουν δείξει ότι το μοντέλο θα ακολουθήσει τα βήματα του προκατόχου του και θα υιοθετήσει μια πιο κομψή μπροστινή όψη με μια μεγαλύτερη μάσκα που πλαισιώνεται από τους θυμωμένους προβολείς. Το αυτοκίνητο θα διαθέτει επίσης ένα καμπύλο πίσω άκρο με λεπτά επίσης πίσω φώτα και ένα διπλό σύστημα εξάτμισης. Έχουμε δει μόνο λίγες αναλαμπές του εσωτερικού, αλλά οι οδηγοί μπορούν να περιμένουν να βρουν ένα τιμόνι με τρεις ακτίνες, ένα μεγαλύτερο σύστημα ψυχαγωγίας και μια μεγάλη κεντρική κονσόλα.

 Αναμένεται ποικιλία κινητήρων, όπως ο τετρακύλινδρος TwinPower Turbo 2.0 λίτρων και ο εξακύλινδρος Turbo TwinPower Turbo 3.0 λίτρων. Οι λεπτομερείς προδιαγραφές παραμένουν φευγαλέες, αλλά οι κατασκοπευτικές φωτογραφίες υποδηλώνουν ότι η Z4 s20i θα αποδίδει 197 PS και 320 Nm.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης