Eντυπωσιάζει η Αston Martin Vanquish Zagato Volante

Eντυπωσιάζει η Αston Martin Vanquish Zagato Volante

Τον Αύγουστο του 2016 η Aston Martin είχε επιλέξει το Pebble Beach Concours d’Elegance για να αποκαλύψει σε ψηφιακή μορφή την εντυπωσιακή Vanquish Zagato Volante. Ένα χρόνο μετά, το εντυπωσιακό roadster θα είναι παρών στο ίδιο event, με… σάρκα, λαμαρίνα και ανθρακονήματα.

Eντυπωσιάζει η Αston Martin Vanquish Zagato Volante
Προϊόν της συνεργασίας στην εμβληματικής βρετανικής μάρκας με τον φημισμένο για τα σχεδιαστικά επιτεύγματά της ιταλική εταιρεία, έρχεται να ολοκληρώσει ένα κύκλο σχεδόν έξι δεκαετιών. Από την θρυλική DB4 GT Zagato μέχρι… αυτό το θηρίο που θα κλέψει την παράσταση στο Μοντερέι.

H εμφάνισή του συνδυάζει βρετανική κομψότητα με ιταλικό στιλ, με τα πίσω στρογγυλά φώτα να «φωνάζουν» Zagato αλλά πολλά άλλα σημεία να αποτελούν χαρακτηριστικά μέρη του DNA της Aston Martin. Θα εφοδιάζεται με τον γνωστό V12 6.0 λίτρων κινητήρα της βρετανικής μάρκας που θα στη συγκεκριμένη περίπτωση θα προσφέρει 592 άλογα και επιτάχυνση 0-100 της τάξης των 3.7 δευτερολέπτων. Θα παραχθεί σε μόλις 99 κομμάτια αλλά ακόμα κι αν σας άνοιξε η όρεξη, δεν έχετε ελπίδες. Έχουν ήδη πουληθεί όλα!
Aston-Martin-Vanquish-Zagato-Volante-b640
Aston-Martin-Vanquish-Zagato-Volante-c640
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης