Ένα Land Rover Defender με premium χαρακτήρα

Ένα Land Rover Defender με premium χαρακτήρα

Η Startech ένας διάσημος βελτιωτικός οίκος μεταμορφώνει εκπληκτικά το Land Rover Defender, το οποίο το κάνει πιο luxury από ποτέ.

Ένα Land Rover Defender με premium χαρακτήρα
Ως βάση επιστρατεύθηκε το Defender 90 με την μαλακή οροφή. Το μαύρο μεταλλικό χρώμα, τα LED φωτιστικά, αλλά και τα εκτός δρόμου νέα στοιχεία που προστέθηκαν εξωτερικά δημιουργούν μια εντυπωσιακή εικόνα που δύσκολα θα περάσει απαρατήρητη, ακόμη και από τον αδαή. Βέβαια κακά τα ψέματα όλα τα λεφτά αποτελεί η πολυτελής και προσεκτική στη λεπτομέρεια καμπίνα, ντυμένη με ακριβή δίχρωμη δερμάτινη επένδυση.

Στα υπόλοιπα καλούδια του εξοπλισμού άνεσης συναντάμε, θερμαινόμενα καθίσματα, αναβαθμισμένο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας Alpine, κάμερα οπισθοπορείας, αλουμινένια μαρσπιέ και πολλά άλλα ενδιαφέροντα που σε κάνουν να θέλεις να μη βγεις από το συγκεκριμένο εκτός δρόμου όχημα με το βαρύ όνομα. Κάτω από το δέρμα, τις πολύτιμες υπηρεσίες του προσφέρει ο καταξιωμένος 2,2 λίτρων turbodiesel, ο οποίος παράγει 122 ίππους και 36,6 kgm ροπής, ικανά να σπρώξουν με αξιώσεις το Defender ακόμη και στο πιο δύσβατο φυσικό εμπόδιο.

Το κιβώτιο είναι χειροκίνητο και διαθέτει έξι σχέσεις, η τετρακίνηση είναι μόνιμη και κάπως έτσι κλείνουμε την περιγραφή του άτρωτου αλλά και καθόλα εκλεπτυσμένου Defender  που έχουμε γνωρίσει ποτέ…
Land-Rover-Defender-by-Startech-tsiro-640
Κλείσιμο
Land-Rover-Defender-by-Startech-inter-tsiro-640 Land-Rover-Defender-by-Startech-leather-tsiro-640
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης