Video: Το Hyundai i30 των 275 ίππων

Video: Το Hyundai i30 των 275 ίππων

Με απόδοση που φτάνει έως τα 275 άλογα και σπορ στήσιμο, το Hyundai i30 N έρχεται να ανακατέψει την τράπουλα στην κατηγορία των hot hatch μικρομεσαίων μοντέλων.

Video: Το Hyundai i30 των 275 ίππων
Τις προηγούμενες ημέρες είχατε την ευκαιρία να διαβάσετε όλες τις πληροφορίες για το νέο Hyundai i30 N που λανσάρεται με 2λίτρο τούρμπο κινητήρα. Το μοτέρ αυτό θα το δούμε με δύο εκδόσεις, μια με 250 άλογα και μία με 275 ίππους (πακέτο Performance), που θα του επιτρέψουν να προσφέρει πολύ γρήγορες επιδόσεις (0-100 Km/h σε 6,4 και 6,1 sec αντίστοιχα, τελ. ταχύτητα 250 km/h). Παράλληλα, οι μηχανικοί του τμήματος N προσφέρουν και πιο σπορ οδικά χαρακτηριστικά μέσω της ύπαρξης μιας νέας ρυθμιζόμενης ανάρτησης με βάση 5 προγράμματα οδήγησης (Eco, Normal, Sport, N και N Custom), που εκτός από την ανάρτηση επεμβαίνουν και στο τιμόνι, τον κινητήρα και το ESP. Σημειώστε ότι στην επιλογή «Ν» υπάρχει και η δυνατότητα για Launch Control. Ειδικά για το
Hyundai
i30 N Performance προστίθενται μπλοκέ διαφορικό, εξάτμιση με ρυθμιζόμενα κλαπέτα, μεγαλύτερα φρένα με κόκκινες δαγκάνες και ζάντες 19 ιντσών με ελαστικά Pirelli P-Zero. Σχεδιαστικά, το νέο κορυφαίο Hyundai i30 ξεχωρίζει με τους πιο επιθετικούς του προφυλακτήρες, τα πλαϊνά σπόιλερ, την πίσω αεροτομή, τα ειδικά «Ν» λογότυπα, αλλά και τις ζάντες 18 ιντσών ή 19 ιντσών, με χαμήλωμα 4 ή 8 χλστ. αντίστοιχα.
Στο εσωτερικό η απαιτούμενη σπορ ατμόσφαιρα δημιουργείται από το νέο τιμόνι και επιλογέα ταχυτήτων, τις νέες ενδείξεις του πίνακα οργάνων, τα πιο σπορ καθίσματα και τα «Ν» λογότυπα. Στο παρακάτω βίντεο η Hyundai μας παρουσιάζει περισσότερα στοιχεία για το μοντέλο της.
Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης