Dirt Games: Σούπερ θέαμα στον ιππόδρομο Μαρκόπουλου!

Dirt Games: Σούπερ θέαμα στον ιππόδρομο Μαρκόπουλου!

Τέσσερις χωμάτινες φόρμουλες πρόσφεραν μοναδικές στιγμές στο πλαίσιο του 71ου Ελληνικού Ντέρμπι ΟΠΑΠ.

Dirt Games: Σούπερ θέαμα στον ιππόδρομο Μαρκόπουλου!
Μεταφέρω από την επίσημη σελίδα της ΟΜΑΕ: "Ένα πρωτόγνωρο και εντυπωσιακό θέαμα είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά περισσότεροι από 6.000 θεατές οι οποίοι βρέθηκαν την Τετάρτη 5 Ιουλίου στον Ιππόδρομο Αθηνών (Hellas Horse Races), στο πλαίσιο του 71ου Ελληνικού Ντέρμπι ΟΠΑΠ. Το Dirt Games Show πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του Ελληνικού Ντέρμπι, έπειτα από πρωτοβουλία του ΟΠΑΠ και των διοργανωτών του Dirt Games Challenge, έχοντας την υποστήριξη της Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος (Ο.Μ.Α.Ε.), με την έγκριση της οποίας διεξάγεται φέτος για πρώτο φορά το Έπαθλο "Dirt Games Challenge". Κατόπιν τούτου, ο κεντρικός στίβος του Ιπποδρόμου στο Μαρκόπουλο υποδέχτηκε σε κατάλληλα διαμορφωμένη πίστα τέσσερις χωμάτινες φόρμουλες, που πραγματοποίησαν μια εντυπωσιακή επίδειξη λίγο μετά τη λήξη των ιπποδρομιών.


Κλείσιμο

Τα πισωκίνητα Kartcross με οδηγούς τους Λάμπρο Αθανασούλα, Γιώργο Ζυμαρίδη, Κώστα Σωτηρόπουλο και Λευτέρη Σωτήρχο
χάρισαν στους παρευρισκόμενους μοναδικά περάσματα, με άλματα και ατελείωτες πλαγιολισθήσεις που ξεσήκωσαν τους θεατές στις κερκίδες. Κατά γενική ομολογία, η φιλοξενία και συνεργασία με τις Ιπποδρομίες Α.Ε και τον ΟΠΑΠ, καθώς και με όλους τους ανθρώπους του Ιπποδρόμου Αθηνών που εργάστηκαν στην κατασκευή της πίστας, ήταν άψογη. Η OMAE και οι κριτές φρόντισαν για την ασφαλή διεξαγωγή του show. Ο Τάκης Πουρναράκης έδωσε το δικό του χρώμα στο γεγονός, περιγράφοντας ζωντανά την επίδειξη. Μακάρι η συγκεκριμένη προσπάθεια να έχει συνέχεια, καθώς αυτό θα αποτελέσει μια σημαντική τονωτική ένεση για τον ελληνικό μηχανοκίνητο αθλητισμό".



Προσωπική μου άποψη είναι πως ο χώρος στον Ιππόδρομο Μαρκόπουλο
προσφέρεται για ανάλογες εκδηλώσεις. Με εξέπληξε ευχάριστα ότι οι θεατές αγκάλιασαν το θέαμα. Είναι αλήθεια πως το χαμηλό κόστος απόκτησης/συντήρησης μιας χωμάτινης φόρμουλας σε συνδυασμό με την ευκολία οδήγησης (σ.σ.: σε δημοσιογραφικούς ρυθμούς) και το υψηλό επίπεδο απόλαυσης καθιστούν τα Dirt Games ιδανική εναλλακτική λύση για νέους οδηγούς. Ακόμη και για τους πιτσιρικάδες από το χώρο του καρτ που ψάχνουν την επόμενη μέρα το Kartcross μπορεί να είναι μια καλή επιλογή. Σίγουρα θα δούμε πολλά περισσότερα στο άμεσο μέλλον.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης