H Lamborghini ετοιμάζει τον αντίπαλο του Tesla Model X

H Lamborghini ετοιμάζει τον αντίπαλο του Tesla Model X

Αντίθετα με τους περισσότερους κατασκευαστές, η Lamborghini δεν έχει ενδώσει ακόμη στην κατηγορία EV, ούτε έχει πει τίποτα για ένα άλλο SUV, εκτός από την Urus, αλλά για λόγους ευχαρίστησης, ας υποθέσουμε ότι σε κάποιο σημείο στο μέλλον αποφασίζει να προσφέρει ένα αντίπαλο στα Tesla Μοντέλο X και Jaguar I-Pace.

H Lamborghini ετοιμάζει τον αντίπαλο του Tesla Model X
Αναρωτιέστε πώς μπορεί να φαίνεται; Οι αποδόσεις που δημοσίευσε ο Fernando Pastre Fertonani στο Behance θα μπορούσαν να αποτελέσουν απάντηση. Το Agressivo, το οποίο είναι ιταλικό για το 'Aggressive', διαθέτει ένα όχημα με στυλ coupe, μια τολμηρή εμπρόσθια όψη με επιθετικές γραμμές, μεγάλες εισόδους αέρα και λεπτούς προβολείς, μια ελαφριά γραμμή χαμηλά περιμετρικά, αλλά και γενναιόδωρα μεγάλους τροχούς.

Στον πραγματικό κόσμο, η Lamborghini προετοιμάζεται για την εκτόξευση της Urus, η οποία θα ασκήσει κάποια πίεση στη Γερμανίδα ξαδέλφη της, τη Bentley Bentayga, καθώς και στην επερχόμενη Rolls-Royce Cullinan. Σύμφωνα με πρόσφατες αναφορές, θα αποκαλυφθεί στις 4 Δεκεμβρίου και οι πρώτες μονάδες θα παραδοθούν στους ιδιοκτήτες τους το επόμενο καλοκαίρι. Το SUV, το οποίο θα χρησιμεύσει ως πνευματικός διάδοχος του LM002, θα συναρμολογηθεί στην Ιταλία και αναμένεται να διπλασιάσει τις πωλήσεις της μάρκας μέχρι το 2019.

Κλείσιμο
Lamborghini-electric-suv-rendering-tsiro-640 Lamborghini-electric-suv-rendering-back-tsiro-640
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης