Έτσι θα είναι η νέα BMW Z4

Έτσι θα είναι η νέα BMW Z4

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η BMW θα διατηρήσει την ονομασία «Z4» και δεν θα υιοθετήσει τον κωδικό «Ζ5» στη νέα γενιά του roadster μοντέλου της. Το γερμανικό αυτοκίνητο αποτελεί μέρος κοινού project με την Toyota, καθώς θα μοιράζεται τα ίδια μηχανικά μέρη με την επερχόμενη Supra.

Έτσι θα είναι η νέα BMW Z4
Με βάση την κατασκοπευτικές ηλεκτρονικά επεξεργασμένες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο, η νέα Z4
αναμένεται να έχει μια ιδιαίτερα δυναμική σχεδίαση με κύρια στοιχεία τις έντονες καμπύλες κατά μήκος του αμαξώματος και τα μακρόστενα φωτιστικά σώματα LED. Eπίσης, σήμερα δημοσιεύτηκε ακόμη μια εικόνα που μας αποκαλύπτει αρκετά στοιχεία για το εσωτερικό του μοντέλου. Έτσι, διακρίνουμε έναν νέο πίνακα οργάνων στο εσωτερικό (σε σχέση με τα υπόλοιπα μοντέλα της BMW), τη μεγάλη οθόνη αφής για το σύστημα infotainment, το νέας γενιάς iDrive όπως επίσης και ένα τιμόνι νέας σχεδίασης.
Το πισωκίνητο γερμανικό μοντέλο θα διατεθεί αποκλειστικά σε κάμπριο αμάξωμα, με υφασμάτινη ηλεκτρικά ανοιγόμενη οροφή (η Toyota Supra μόνο σε κουπέ). Κάτω από το μακρύ καπό θα βρεθούν υπερτροφοδοτούμενα μηχανικά σύνολα βενζίνης (4κύλινδρα και 6κύλινδρα) με χωρητικότητα από 2,0 λίτρα, που θα τοποθετηθούν όσο πιο πίσω γίνεται από τον εμπρόσθιο άξονα, για λόγους κατανομής βάρους. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα υπάρξουν πιθανότατα και τετρακίνητες εκδόσεις, οι οποίες θα είναι υβριδικές, ενώ η ιπποδύναμη για την κορυφαία έκδοση Μ θα ξεπερνά τα 400 άλογα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης