Δείτε τη νέα Porsche κάνει πιρουέτες στο Ρίνγκ

Δείτε τη νέα Porsche κάνει πιρουέτες στο Ρίνγκ

Ενώ χρειάζεστε γρήγορες αντιδράσεις για να αντιμετωπίσετε το πρόβλημα μόλις αισθανθείτε ότι το πίσω άκρο του αυτοκινήτου σας δεν ελέγχεται, η προσπάθεια υπερβολικής διόρθωσης σίγουρα δεν θα οδηγήσει σε κάτι καλό. Δείτε στο video τις χορευτικές φιγούρες αυτής της Porsche.

Δείτε τη νέα Porsche κάνει πιρουέτες στο Ρίνγκ
Εδώ έχουμε ένα τέλειο παράδειγμα για το πώς μοιάζει μια  σχεδόν κακή μέρα στο Νίρμπουργκρινγκ. Θα ήταν προφανώς χειρότερο αν η 911 GT3
έσπαγε το προστατευτικό κιγκλίδωμα τόσο για την ίδια όσο και τον οδηγό της. Η Porsche πλησίαζε την αρχική αριστερή στροφή με υπερβολική ταχύτητα, για να μην αναφέρω το γεγονός ότι ήταν πολύ μακριά από τη σωστή γραμμή αγώνων και μάλιστα πάνω στο χορτάρι. Το αυτοκίνητο άρχισε να διπλώνει, αναγκάζοντας τον οδηγό να διορθώσει υπερβολικά ακόμη και όταν επέστρεψε στην άσφαλτο. Εκεί όλα πήγαν λάθος πάλι, καθώς η 911 άρχισε να γυρίζει προς το προστατευτικό κιγκλίδωμα στο κάτω μέρος της οθόνης. Ευτυχώς η περιοχή διαφυγής ήταν γεμάτη με μικρές πέτρες, οι οποίες έχουν σχεδιαστεί για να παράγουν όσο το δυνατόν μεγαλύτερη αντίσταση τριβής.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης