Γιάννης Χεκιμιάν: «Καλύπτουμε πλήρως όλους τους κατόχους Subaru»

Γιάννης Χεκιμιάν: «Καλύπτουμε πλήρως όλους τους κατόχους Subaru»

Ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Πλειάδες Motors AE, Γιάννης Χεκιμιάν, μας μιλά τα μοντέλα Subaru αλλά για τις υπηρεσίες after sales που παρέχει η εταιρεία στους κατόχους των μοντέλων της ιαπωνικής φίρμας.

Αντίγραφο του: Γιάννης Χεκιμιάν: «Καλύπτουμε πλήρως όλους τους κατόχους Subaru»
Ερ.: Πείτε μας λίγα λόγια για την εταιρεία Πλειάδες Motors.
Απ.: Πρόκειται ουσιαστικά για την εταιρεία που ανέλαβε την εκπροσώπηση της Subaru στην Ελλάδα από τα μέσα του 2013. Η Πλειάδες Motors είναι Α.Ε. με πολυμετοχική σύνθεση στην οποία το πλειοψηφικό πακέτο κατέχει η οικογένεια Χεκιμιάν. Στο μετοχικό σχήμα συμμετέχουν και οι οικογένειες Παντελεημονίτη & Κοντέλλη. Ως επίσημος εισαγωγέας των αυτοκινήτων και ανταλλακτικών SUBARU ανήκει στο Δίκτυο διανομέων (εισαγωγέων) της ΕΕ. Τα αυτοκίνητα και τα ανταλλακτικά εισάγονται από την Ιαπωνία μέσω της SUBARU Ιταλίας που είναι 100% θυγατρική της SUBARU αλλά και παράλληλα υπεύθυνη για τις περισσότερες χώρες της Νοτίου Ευρώπης.

Κλείσιμο
Ερ.:
Πώς είναι στημένο αυτή τη στιγμή το δίκτυο πωλήσεων και after sales της Subaru στην Ελλάδα;
Απ.: Η κατάσταση στην Ελλάδα είναι γνωστή σε όλους μας και έχουμε προσαρμοστεί πλήρως στα νέα δεδομένα. Βασική μας προτεραιότητα είναι να εξυπηρετήσουμε τα αυτοκίνητα της Subaru που έχουν πουληθεί όλα αυτά τα χρόνια στη χώρα μας. Έτσι, έχουμε δώσει μεγαλύτερη έμφαση στο after sales. Υπολογίζουμε ότι αυτή τη στιγμή κυκλοφορούν στην Ελλάδα 16.000 Subaru. Τα περισσότερα από αυτά τα αυτοκίνητα κυκλοφορούν στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη. Στην πρωτεύουσα διατηρούμε 3 σημεία τεχνικής υποστήριξης και από ένα σημείο σε συμπρωτεύουσα, Πάτρα, Κρήτη και Λάρισα. Φυσικά, οποιαδήποτε στιγμή αυξηθούν οι ανάγκες είμαστε έτοιμοι να τις καλύψουμε. Οι κάτοχοι Subaru πρέπει να είναι σίγουροι ότι είμαστε εδώ για να καλύψουμε κάθε τους ανάγκη.

Ερ.: Ποια μοντέλα Subaru μπορεί να αποκτήσει κάποιος;
Απ.: Στη βάση βρίσκουμε το XV που θα το χαρακτηρίζαμε κάτι μεταξύ SUV και Crossover, ακολουθεί το Forester (SUV) που αποτελεί και το πιο αναγνωρίσιμο μοντέλο της γκάμας, υπάρχει το νέο Levorg ( Sports tourer) και το Crossover Outback (η ναυαρχίδα της Subaru), ενώ η fun-to-drive πλευρά εκπροσωπείται από τα BRZ και WRX STI. Nα σημειώσουμε ότι στην περίπτωση του Forester έχουμε να κάνουμε με μια από τις καλύτερες προτάσεις στην κατηγορία των SUV. Ικανή τετρακίνηση, υψηλή ποιότητα κατασκευής και ιδανική συμπεριφορά στην άσφαλτο λόγω χαμηλού κέντρου βάρους, παρά τα 22 εκατοστά της ελάχιστης απόστασης από το έδαφος.

Ερ.: Γιατί κάποιος να επιλέξει την Subaru και όχι μια άλλη μάρκα;
Απ.: Η Subaru είναι μια ιδιαίτερη μάρκα με πολλά γνήσια χαρακτηριστικά. Πρώτα απ’ όλα μιλάει στην καρδιά του υποψήφιου αγοραστή. Το DNA της μάρκας περιλαμβάνει στο μέγιστο βαθμό την ασφάλεια. Παθητική, ενεργητική αλλά και προληπτική με όλα τα νέα συστήματα. Όπως ήδη θα ξέρετε όλα μας τα μοντέλα έχουν αποσπάσει την κορυφαία 5άστερη αξιολόγηση από τον οργανισμό EURONCAP. Παράλληλα η συμμετρική τετρακίνηση με την οποία εξοπλίζονται όλα τα μοντέλα της Subaru προσφέρει κορυφαία ενεργητική ασφάλεια. Επίσης, το σύστημα EyeSight, που λειτουργεί υποστηρικτικά στον οδηγό με στόχο την αποφυγή ενός ατυχήματος, αποτελεί ίσως μια από τις καλύτερες εφαρμογές στην αυτοκίνηση. Συνολικά θα έλεγα ότι είναι ωραίο να οδηγείς ένα Subaru. Η στάνταρ τετρακίνηση σου προσφέρει κάτι μοναδικό, κάτι ξεχωριστό. Είναι πραγματικά μια οδηγική εμπειρία. Να θυμίσω στους αναγνώστες σας επίσης, ότι όλα τα μοντέλα Subaru που διατίθενται στην ελληνική αγορά είναι 100% «Made in Japan» και αυτό σημαίνει αξιοπιστία.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης