To VW up! αποκτά έκδοση GTI

To VW up! αποκτά έκδοση GTI

Mετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα με teaser εικόνες και έντονη φημολογία, η VW μας παρουσιάζει την GTI έκδοση του up!.

To VW up! αποκτά έκδοση GTI
H οικογένεια “GTI” αποκτά ένα ακόμη μέλος. Για την ακρίβεια το μικρότερο μέλος, αφού η γερμανική φίρμα αποφάσισε να εντάξει στην γκάμα του up! μια νέα κορυφαία έκδοση. Το μοντέλο θα κάνει την πρώτη του επίσημη εμφάνιση την επόμενη εβδομάδα σε ειδική εκδήλωση των φίλων της μάρκας στην Αυστρία και το λανσάρισμά του στις αγορές υπολογίζεται στις αρχές του 2018. Με βάση τις πληροφορίες που αποκάλυψε πριν λίγο η VW, το ισχυρότερο στην γκάμα up! κινείται από τον 1.000άρη TSI κινητήρα που για την περίσταση αποδίδει 110 ίππους & 200 Nm ροπής και προσφέρει στο αμάξωμα τελική 195 km/h και επιτάχυνση 0-100 σε 8,8 sec. Eπίσης, συγκριτικά με τις υπόλοιπες εκδόσεις, έχουμε νέο set up ανάρτησης με χαμηλότερο ύψος κατά 15 χλστ.
Σε επίπεδο εμφάνισης τώρα, το
up! GTI φέρει διαφορετικό εμπρόσθιο προφυλακτήρα με την χαρακτηριστική κόκκινη ρίγα, νέα πιο μυώδη σπόιλερ, ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών και παράλληλα πίσω έχουμε την διπλή απόληξη της εξάτμισης και έναν μεγάλο διαχύτη. Aνάλογες είναι οι αισθητικές αλλαγές και στην καμπίνα του μοντέλου που θυμίζουν ότι πρόκειται για την ισχυρότερη version. Περισσότερες τεχνικές λεπτομέρειες για το μοντέλο θα γνωρίζουμε στα τέλη της επόμενης εβδομάδας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης