H νέα BMW M5 θα είναι πύραυλος

H νέα BMW M5 θα είναι πύραυλος

Οι άνθρωποι της BMW εργάζονται πάνω στη νέα γενιά της M5, η οποία θα είναι ισχυρότερη από πότε. Διαβάστε όλες τις τελευταίες πληροφορίες γύρω από το μοντέλο.

H νέα BMW M5 θα είναι πύραυλος
Οι πληροφορίες μας έρχονται από ένα ιδιωτικό event που πραγματοποίησε πίσω από κλειστές πόρτες η BMW στη Νότια Κορέα για να παρουσιάσει τη M5, όπου αποκαλύφθηκε ότι το νέο super σεντάν θα έχει carbon οροφή, αλλά και πιο σπορ πίσω προφυλακτήρα με 4 εξατμίσεις σε σχέση με αυτόν των M3/M4. Στον κινητήρα όπου υπάρχει και το μεγαλύτερο ενδιαφέρον, η δύναμη του 4,4 λίτρων V8 TwinPower Turbo της BMW θα ξεπεράσει τελικά τα 600 άλογα και το μοτέρ θα συνοδευτεί τελικά από ένα νέο 8τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων. Μαζί με την ύπαρξη της τετρακίνησης (θα υπάρχει όπως έχουμε ξαναγράψει και mode πισωκίνησης), αναμένεται το 0-100 km/h να θέλει μόλις 3,5 sec, κάτι που σημαίνει ότι και τυπικά θα έχουμε τη γρηγορότερη
BMW Σειρά 5 στην ιστορία. Περισσότερα για τη νέα BMW M5 θα γνωρίζουμε μέσα στη χρονιά. Το ντεμπούτο της πιθανότατα θα συμβεί το Σεπτέμβρη στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης, ώστε από τις αρχές του 2018 να ξεκινήσει η διάθεσή της στις αγορές.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης