Το νέο Toyota Yaris (τιμές)

Το νέο Toyota Yaris (τιμές)

Στα τέλη του μήνα θα βρίσκεται στις εκθέσεις το ανανεωμένο μικρό ιαπωνικό μοντέλο. Ταξιδεύουμε στην Ολλανδία για να κάνουμε τα πρώτα χιλιόμετρα με το νέο Toyota Yaris.

Το νέο Toyota Yaris (τιμές)
 Πρόκειται για τη δεύτερη χρονικά ανανέωση της 3ης γενιάς του Toyota Yaris, που έχει παρουσιαστεί το 2011 και σε ό,τι αφορά στην εμφάνισή του το ανανεωμένο μοντέλο ξεχωρίζει με τους νέους προφυλακτήρες, τα ανανεωμένα εμπρόσθια φώτα, αλλά και τα μεγαλύτερα στο πίσω μέρος, μαζί με μια νέα μάσκα με μεγάλη γρίλια στο εμπρός τμήμα. 

Αλλαγμένη είναι και η γκάμα των ζαντών αλουμινίου, ενώ στις επιλογές των εξωτερικών χρωμάτων προσθέτονται δύο νέες αποχρώσεις, η Hybro Blue (μπλε) και Tokyo Red (κόκκινο). Στο εσωτερικό, συναντούμε έναν επανασχεδιασμένο πίνακα οργάνων με 4,2 ιντσών έγχρωμη οθόνη στο κέντρο του, ένα νέο τιμόνι τριών ακτίνων, επενδύσεις σε μαύρη λάκα πιάνο, αεραγωγούς με νέα σχεδίαση, αλλά και νέο μπλε φωτισμό οργάνων. Υπάρχουν επιπλέον και μια σειρά από νέων χρωμάτων για τις ταπετσαρίες και τις επενδύσεις.

Κλείσιμο

 
Στους κινητήρες, το μεγάλο νέο είναι η προσθήκη στη γκάμα ενός ατμοσφαιρικού 1.500άρη κινητήρα βενζίνης με 111 άλογα ισχύος και 136 Nm ροπής, ο οποίος αντικαθιστά τον 1,33 λίτρων κινητήρα βενζίνης με τα 99 άλογα. Eπίσης, υπάρχουν ένας 1.000άρης βενζίνης με 70 ίππους, το γνωστό υβριδικό σύνολο των 1,5 λίτρων και o 1,4 D-4D πετρελαιοκινητήρας των 90 ίππων. Τ

Το μοντέλο θα βρίσκεται στη χώρα μας στα τέλη Απριλίου και οι τιμές του διαμορφώνονται ως εξής ανάλογα με τον κινητήρα:
1,0 VVT-i: από 12.000 ευρώ
1,5 DUAL VVT-IE: από 13.100 ευρώ
1,4 D-4D: από 16.200 ευρώ
1,5 VVT-I HYBRID: από 16.690 ευρώ

Μείνετε για τις πρώτες μας οδηγικές εντυπώσεις....  
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης