Οδηγούμε το νέο Opel Insignia Grand Sport

Οδηγούμε το νέο Opel Insignia Grand Sport

Ταξιδεύουμε στη Γερμανία για να οδηγήσουμε το νέο μοντέλο της Opel.

Οδηγούμε το νέο Opel Insignia Grand Sport
Μεγαλύτερο σε διαστάσεις, δυναμικότερο σε σχεδίαση και με νέα γκάμα κινητήρων το νέο Opel Insignia Grand Sport
είναι έτοιμο να ριχτεί στη μάχη του ανταγωνισμού στη μεσαία κατηγορία. Ταξιδεύουμε στη Γερμανία για να οδηγήσουμε το νέο μοντέλο της
Opel. Σχεδιαστικά το νέο Opel Insingia κερδίζει τις εντυπώσεις παρουσιάζοντας αρκετές ομοιότητες με το πρωτότυπο Monza που παρουσίασε η εταιρεία το 2013. Έτσι, στο εμπρόσθιο μέρος έχουμε τη μακρόστενη μάσκα και τα φωτιστικά σώματα τύπου LED (IntelliLux δεύτερης γενιάς), ενώ στο πίσω τμήμα ενδιαφέρον παρουσιάζει το τελείωμα της οροφής που παραπέμπει σε κουπέ αμάξωμα.

Κλείσιμο
Το νέο Insignia Grand Sport βασίζεται πάνω σε μια νέα πλατφόρμα της Opel, η οποία βοηθά στη μείωση του βάρους κατά 175 κιλά σε σύγκριση με την προηγούμενη γενιά, παρότι το νέο μοντέλο είναι μεγαλύτερο σε διαστάσεις (π.χ. μήκος 4.897 χλστ., πλάτος 1.863 χλστ., μεταξόνιο 2.829 χλστ.). Η άφιξή του στην ελληνική αγορά υπολογίζεται στα τέλη Μαΐου (ακόμη δεν έχουμε εικόνα για τις τιμές του).

 
Στο εσωτερικό, οι χώροι είναι καλύτεροι από πριν, ενώ η εικόνα παρουσιάζει αρκετές ομοιότητες με αυτή του νέου Astra, όπου στο κέντρο του ταμπλό δεσπόζει η μεγάλη οθόνη αφής για το σύστημα πολυμέσων. Την high-tech ατμόσφαιρα τονίζει και ο ψηφιακός πίνακας οργάνων. 



Στην γκάμα των μοτέρ του νέου Insignia υπάρχει ο νέος 1.500άρης turbo βενζινοκινητήρας της εταιρείας με 140 & 165 άλογα, αλλά και ένας 2λίτρος με 260 ίππους. Διαθέσιμα είναι και δύο μοτέρ πετρελαίου στα 1.600 & 2.000 κυβικά εκατοστά (από 110 έως 170 ίππους). Όλα τα μοτέρ μπορούν να συνδυαστούν με 6άρι χειροκίνητο κιβώτιο ή με το νέο 8άρι αυτόματο της Οpel (οι τετρακίνητες εκδόσεις έχουν στάνταρ το αυτόματο κιβώτιο). 

Στον τομέα της οδικής συμπεριφοράς το νέο Insignia Grand Sport αποσπά θετικά σχόλια σε ποιότητα κύλισης προσφέροντας πολύ καλά επίπεδα άνεσης. Η δοκιμή του νέου μεσαίου μοντέλου της Opel συνεχίζεται και αύριο στην Φρανκφούρτη. Μείνετε συντονισμένοι στο newsauto.gr για περισσότερες πληροφορίες.   


   
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης