Ο Εμίρης πήρε την Lambo του...

Ο Εμίρης πήρε την Lambo του...

Το διάλεξε σε πορτοκαλί χρώμα, με μαύρες λεπτομέρειες και πεντάκτινες ζάντες...

Ο Εμίρης πήρε την Lambo του...
Τα extreme supercars μας συγκλονίζουν στις πρεμιέρες στις μεγάλες εκθέσεις αυτοκινήτου, κοστίζουν πολύ ακριβά στους νέους τους ιδιοκτήτες όμως αυτό που ίσως δεν ξέρετε, είναι πως συνήθως καθυστερούν πολύ να φτάσουν στο νέο τους σπίτι!


Ένα χρόνο μετά την παρουσίασή της
Κλείσιμο
 Lamborghini Centenario
, στην περυσινή
έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης, μόλις τώρα άρχισαν τα δημιουργήματα της Σαντ’ Άγκατα Μπολονέζε να ταξιδεύουν ανά τον κόσμο για να παραδοθούν στους ιδιοκτήτες τους.

Που πήγε όμως η πρώτη (εκ των 40 – 20 coupe και άλλες τόσες roadster θα κατασκευαστούν) επετειακή Centenario με τα οποία η ιταλική μάρκα γιόρτασε τα 100 χρόνια από τη γέννηση του ιδρυτή της, Ferruccio Lamborghini;

Φυσικά στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα! Ο Σεΐχης Rashid bin Humaid Al Nuaimi ήταν αυτός που πήρε πρώτος τα κλειδιά για το βασισμένο στην Aventador supercar, για το οποίο κατέβαλε περίπου $2.7 εκατομμύρια.

Η Centenario εφοδιάζεται με V12 ατμοσφαιρικό κινητήρα χωρητικότητας 6.5lt και απόδοσης 770 PS, δηλαδή 70 επιπλέον της Aventador. Χρειάζεται μόλις 2.8sec για να κάνει τα 0-100 ενώ η τελική της ταχύτητα ξεπερνάει τα 350 km/h!


lamborghini-centenario-uae-sheikh-b640
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης