Ετοιμάζει... Qasqai η Mitsubishi!

Ετοιμάζει... Qasqai η Mitsubishi!

Ήταν γνωστό εδώ και αρκετό διάστημα ότι η Mitsubishi ετοίμαζε ένα νέο SUV, μεγαλύτερο από το ASX και μικρότερο από το Outlander...

Ετοιμάζει... Qasqai η Mitsubishi!
H Μitsubishi έχει ήδη έτοιμο τον αντίπαλο του
Nissan Qashqai. Όπως όλα δείχνουν, το μοντέλο θα πάρει την κωδική ονομασία Eclipse και θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση στην έκθεση της Γενεύης. Ήταν γνωστό εδώ και αρκετό διάστημα ότι η Mitsubishi ετοίμαζε ένα νέο SUV, μεγαλύτερο από το
Κλείσιμο
ASX και μικρότερο από το
Outlander, ώστε να μπορέσει να ανταγωνιστεί το Nissan Qashqai που ηγείται στην κατηγορία εδώ και αρκετά χρόνια. 

Μέσα από τις σελίδες του newsauto είδατε τις προηγούμενες ημέρες την πρώτη teaser εικόνα του μοντέλου, με την οποία η Mitsubishi προανήγγειλε το ντεμπούτο του στην έκθεση της Γενεύης  (ανοίγει τις πύλες της στις αρχές Μαρτίου).

Σήμερα, τον γύρο του διαδικτύου κάνει η πρώτη ηλεκτρονικά επεξεργασμένη κατασκοπευτική εικόνα του μοντέλου, η oποία μας δίνει μια συνολική εικόνα του Εclipse (η συγκεκριμένη ονομασία παραπέμπει στο σπορ μοντέλο της εταιρείας που έμεινε στην παραγωγή από το 1989 έως το 2012).  

Tο μοντέλο θα διατεθεί σε 2κίνητη και 4κίνητη έκδοση, με την γκάμα κινητήρων του να περιλαμβάνει μια υβριδική plug in έκδοση και πιθανότητα ένα νέο μοτέρ βενζίνης τούρμπο στα 1,5 λίτρα. Φυσικά, περιμένουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τα επίσημα στοιχεία του μοντέλου στις αρχές Μαρτίου κατά τη διάρκεια της παρουσίασής του.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης