Με 1.000άρη turbo η επόμενη γενιά του Kia Cee’d

Με 1.000άρη turbo η επόμενη γενιά του Kia Cee’d

To μικρομεσαίο κορεάτικο μοντέλο θα έχει πιο σπορ σχεδίαση και θα εξοπλιστεί με 1.000άρη τούρμπο βενζινοκινητήρα.

Με 1.000άρη turbo η επόμενη γενιά του Kia Cee’d
H 3η
γενιά του
Κia Cee’d θα παρουσιαστεί επίσημα το Φθινόπωρο του 2017 στην έκθεση της Φρανκφούρτης. To μικρομεσαίο κορεάτικο μοντέλο θα έχει πιο σπορ σχεδίαση και θα εξοπλιστεί με 1.000άρη τούρμπο βενζινοκινητήρα. Αν και από το καμουφλαρισμένο αμάξωμα δεν μπορούμε να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα σχετικά με τη σχεδίαση του νέου Cee’d, οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι το μικρομεσαίο μοντέλο θα ακολουθήσει μια σπορ αισθητική και θα δανείζεται πολλά στοιχεία από το νέο Rio. Επίσης, περιμένουμε να είναι μεγαλύτερο σε διαστάσεις, σε σχέση με την υπάρχουσα γενιά, με συνέπεια το εσωτερικό να γίνει πιο ευρύχωρο.

Κλείσιμο


 

Όπως μπορείτε να δείτε, ο κατασκοπευτικός φωτογραφικός φακός μας αποκαλύπτει πλήρως-σχεδόν- το εσωτερικό του μοντέλου. Από την εικόνα διακρίνουμε αρκετά κοινά στοιχεία με το νέο Hyundai i30, με την μόνη διαφορά να εντοπίζεται στο πάνω μέρος του ταμπλό, όπου η οθόνη του συστήματος infotainment είναι ενσωματωμένη.

Όπως και στο νέο i30, έτσι και εδώ, περιμένουμε χρήση μαλακών υλικών με την ποιότητα να κινείται σε πολύ καλά επίπεδα. Περνώντας στα μηχανικά σύνολα τώρα, η Kia θα ενισχύσει  τις turbo επιλογές του μοντέλου προσφέροντας στη γκάμα τον νεότερο 1.000άρη turbo βενζινοκινητήρα των 120 ίππων (170 Nm) ροπής, αλλά και τον ολοκαίνουργιο 1,4 λίτρων turbo βενζινοκινητήρα με 140 άλογα και 242 Nm ροπής.

Η γκάμα των κινητήρων βενζίνης θα συμπληρωθεί με τον ατμοσφαιρικό 1.400άρη των 100 ίππων. Επίσης, το νέο Cee’d  θα εξοπλιστεί με  τον 1.600άρη CRDi της εταιρείας σε τρεις version με 95, 110 και 136 ίππους (όπως συμβαίνει με το νέο i30).  Στάνταρ επιλογή για όλους τους κινητήρες θα είναι ένα  6τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο (προαιρετική επιλογή ένα αυτόματο 7 σχέσεων DCT).  



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης