Ford: Σε ανοδική πορεία

Ford: Σε ανοδική πορεία

Οι πωλήσεις των επιβατικών της αυξήθηκαν κατά 2% ξεπερνώντας το 1 εκατομμύριο, κάνοντας το 2016 την καλύτερη χρονιά για τα επιβατικά Ford...

Ford: Σε ανοδική πορεία
Οι Ευρωπαϊκές πωλήσεις της Ford
αυξήθηκαν κατά 5% το 2016, φτάνοντας σχεδόν τα 1,4 εκατομμύρια οχήματα στις 20 παραδοσιακές Ευρωπαϊκές αγορές στις οποίες δραστηριοποιείται.
 
Κλείσιμο
Συγκεκριμένα λοιπόν, οι πωλήσεις της Αμερικανικής εταιρίας στις 50 Ευρωπαϊκές αγορές σημείωσαν άνοδο 4% το 2016, με 1,5 εκατομμύρια οχήματα. Το μερίδιο της Ford στις 50 Ευρωπαϊκές αγορές της παραμένει στο 7,7%, ενώ στις 20 παραδοσιακές Ευρωπαϊκές αγορές αντίστοιχα έπεσε κατά 0,1 ποσοστιαία μονάδα στο 7,9%.

Οι πωλήσεις των επιβατικών της αυξήθηκαν κατά 2% ξεπερνώντας το 1 εκατομμύριο, κάνοντας το 2016 την καλύτερη χρονιά για τα επιβατικά Ford στις 20 Ευρωπαϊκές αγορές από το 2011. Οι πωλήσεις λιανικής και fleet μαζί αποτέλεσαν το 75% των πωλήσεων επιβατικών οχημάτων Ford το 2016, φέρνοντας τη μπροστά από το μέσο όρο της βιομηχανίας, στις πέντε καλύτερες παραδοσιακές Ευρωπαϊκές αγορές κατά δυο ποσοστιαίες μονάδες.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης