Μόνο σε βενζίνη το θηριώδες Atlas

Μόνο σε βενζίνη το θηριώδες Atlas

Η παγκόσμια τάση στην αυτοκίνηση, που θέλει την προοδευτική "εγκατάλειψη" των κινητήρων diesel, χτύπησε και στην Volkswagen και το νέο μεγάλο της SUV.

Μόνο σε βενζίνη το θηριώδες Atlas
Στην έκθεση του Detroit λοιπόν θα κάνει το επίσημο ντεμπούτο του, το μεγαλύτερο SUV στη γκάμα της VW, το οποίο έχει την κωδική ονομασία Altas. Η εταιρεία αποκάλυψε ότι θα παρουσιάσει παράλληλα και την έκδοση R-Line του μοντέλου. Το 
VW Atlas
 τοποθετείται πάνω από το Touareg στην γκάμα της εταιρείας και θα διατίθεται αποκλειστικά με 7θέσιο αμάξωμα. 

Κλείσιμο
Σε ό,τι αφορά τα μηχανικά σύνολα, τόσο στην απλή έκδοση, όσο και στην R-Line, τα μοτέρ παραμένουν ίδια. Ένας 2λιτρος TSI 238 ίππων και ένας 3,5 λίτρων V6 280 ίππων, που μπορούν να επιλεγούν με κίνηση στους δύο ή και στους τέσσερις τροχούς.

Aμέσως μετά την αποκάλυψη στην διεθνή έκθεση αυτοκινήτου στο Ντιτρόιτθα ξεκινήσουν οι πωλήσεις μόνο στην Αμερική, καθώς η VW δεν προτίθεται - προς το παρόν- να το διαθέσει σε άλλες αγορές. Είναι όμως μία τακτική που οι αυτοκινητοβιομηχανίες εφαρμόζουν στα μεγάλα τους μοντέλα. Τα πρωτο-κυκλοφορούν στην Αμερικανική Ηπειρο και μετά απο ένα χρονικό διάστημα σχεδόν σε όλες τις αγορές του πλανήτη.
Τονίζουμε ότι το Altas θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της Τσατανούγκα, στο Τενεσί των Η.Π.Α.




 Στο Ντιτρόιτ η VW παρουσιάζει και την έκδοση R-Line του νέου της SUV. Σε επίπεδο εμφάνισης, προστίθενται πιο δυναμικοί προφυλακτήρες, νέες πλαϊνές ποδιές, λογότυπα «R» στη γρίλια της μάσκας και τα πλαϊνά, αλλά και 20 ιντσών ζάντες αλουμινίου ειδικής σχεδίασης.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης