"Τσουνάμι" νέων μοντέλων απο την Alfa!

"Τσουνάμι" νέων μοντέλων απο την Alfa!

Οι Ιταλοί ετοιμάζουν φουλ επίθεση σε όλες σχεδόν τις κατηγορίες, καθώς στα επόμενα 5 χρόνια, η Αlfa Romeo πρόκειται να λανσάρει 9 νέα μοντέλα.

"Τσουνάμι" νέων μοντέλων απο την Alfa!
Το λανσάρισμα της νέας Giulia, στα μέσα του 2016, φαίνεται ότι ήταν μόνο η αρχή για την 
Alfa Romeo. Πρόσφατα, μάλιστα, έκανε την εμφάνισή του και το πρώτο SUV μοντέλο στην ιστορία της ιταλικής φίρμας. Πρόκειται για τη νέα Stelvio
που έκλεψε την παράσταση στην έκθεση του Λος Άντζελες τον προηγούμενο μήνα.

Ωστόσο, οι ιθύνοντες της εταιρείας δεν θα σταματήσουν εδώ, καθώς ετοιμάζουν 9 νέα λανσαρίσματα στην επόμενη 5ετία. Έτσι, εκτός της Stelvio, αναμένουμε ακόμη τα εξής μοντέλα: 2 ακόμη SUV (εκ των οποίων το ένα μεγάλο με βάση τη
Κλείσιμο
Maserati Levante), τη station έκδοση της Giulia, τη νέα Giulietta (σε hatchback και station), τη νέα Brera (σε κουπέ και κάμπριο έκδοση), την Alfetta που θα είναι ένα μεγάλο σεντάν, καθώς και ένα μεγαλύτερο sports car. 

Σημειώνουμε πως η Alfetta θα τεθεί απέναντι στην BMW Σειρά 5 και θα βασίζεται σε μια τροποποιημένη πλατφόρμα της νέας Giulia, με την οποία θα μοιράζονται και τους ίδιους κινητήρες. Στην κορυφή της γκάμας θα συναντήσουμε και πάλι τον 6κύλινδρο 2,9 λίτρων BiTurbo βενζινοκινητήρα των 510 ίππων, που εξοπλίζει την Giulia Quadrifoglio.




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης